Eğirdir’de 53 yaşındaki adamdan 4 gündür haber alınamıyor

ISPARTA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2021 - 18:12, Güncelleme: 26.10.2021 - 17:24
 

Eğirdir’de 53 yaşındaki adamdan 4 gündür haber alınamıyor

Eğirdir’de 53 yaşındaki adamdan 4 gündür haber alınamıyor
ISPARTA (İHA) – Isparta’nın Eğirdir ilçesinde cumartesi gününden bu yana kendisinden haber alınamayan Mehmet Dereli’yi arama çalışmaları devam ediyor.İstanbul’da ikamet eden ve tatil için memleketi Eğirdir’e gelen Mehmet Dereli (53) geçen cumartesi günü aracını bırakarak 2 köpeğiyle birlikte Oluklacı’ya tırmanışa geçti. Akşam saatlerinde köpeklerin aracın yanına dönmesinin ardından ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Dereli için başlatılan arama çalışması 4’üncü günde de devam etti.Jandarma Arama Kurtarma Timi (JAK), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ETUDOSD (Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Kulübü) arama-kurtarma ekipleri bugün Oluklacı bölgesi ve Sivri Dağı yamaçlarında arama çalışmalarını sürdürdü. Hava ve karadan yapılan aramaya iz takip köpekleri de katıldı. Yapılan çalışmalarda Dereli’ye ait herhangi bir ize ize rastlanamadığı, çalışmaların yarın sabah devam edeceği öğrenildi.
Eğirdir’de 53 yaşındaki adamdan 4 gündür haber alınamıyor
ISPARTA (İHA) – Isparta’nın Eğirdir ilçesinde cumartesi gününden bu yana kendisinden haber alınamayan Mehmet Dereli’yi arama çalışmaları devam ediyor.
İstanbul’da ikamet eden ve tatil için memleketi Eğirdir’e gelen Mehmet Dereli (53) geçen cumartesi günü aracını bırakarak 2 köpeğiyle birlikte Oluklacı’ya tırmanışa geçti. Akşam saatlerinde köpeklerin aracın yanına dönmesinin ardından ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Dereli için başlatılan arama çalışması 4’üncü günde de devam etti.
Jandarma Arama Kurtarma Timi (JAK), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ETUDOSD (Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Kulübü) arama-kurtarma ekipleri bugün Oluklacı bölgesi ve Sivri Dağı yamaçlarında arama çalışmalarını sürdürdü. Hava ve karadan yapılan aramaya iz takip köpekleri de katıldı. Yapılan çalışmalarda Dereli’ye ait herhangi bir ize ize rastlanamadığı, çalışmaların yarın sabah devam edeceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.