AK Parti, CHP ve MHP’den oy istedi

ISPARTA 28.03.2024 - 01:23, Güncelleme: 28.03.2024 - 01:23
 

AK Parti, CHP ve MHP’den oy istedi

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, partisinin Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’a destek vermek için geldiği Isparta’da tarihi bir çıkış yaptı. Akşener, “Oylarınızı toparlayın getirin, Ahmet Tural gelsin. Herkesle birlikte, ikinci bir Demirel vakasını burada yaşayalım” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Isparta programı kapsamında partisinin belediye başkan adayı Ahmet Tural’a destek vermek için kente geldi.  Şehrin girişinde binlerce partili tarafından karşılanan Akşener’e oldukça yoğun ilgi gösterildi. Parti otobüsünde belediye başkan adayı Ahmet Tural ile birlikte halkı selamlayan Akşener daha sonra il başkanlığı tarafından Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. 7 bine yakın katılımın sağlandığı iftar programında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, Isparta’nın sorunlarını bilen, şehre hizmet etmek için canla başla mücadele eden belediye başkan adayı Ahmet Tural’a destek istedi. Tural’ın Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in ekolünden geldiğini söyleyen Akşener, konuşmasında sık sık Demirel vurgusu ve birlik, beraberlik mesajı verdi. AK PARTİ, CHP ve MHP’DEN DESTEK İSTEDİ Akşener, “Çalmayan, çaldırmayan Ispartalı’ya hizmet edecek olan ve Demirel ekolünden, esnafın derdini, tarımla meşgül olan insanın derdini, gencin derdini bilen, bir kardeşinizi hem AK Partililerin, hem CHP’lilerin, hem MHP’lilerin, hem de Isparta’da ne kadar siyasi partide bulunan insan varsa hepsinin oyunu ben Ahmet Tural’a istiyorum. Ve hiçbirini, mahcup etmeyeceğine de kefilim.” diye konuştu. İKİNCİ DEMİREL VAKASI Akşener’in Tural için her parti mensubundan oy istemesi salonda büyük ilgi gördü. Akşener konuşmasını şöyle sürdürdü; “Oylarınızı toparlayın getirin, Ahmet Tural gelsin. Herkesle birlikte beraber ikinci bir Demirel vakasını burada yaşayalım Rahmetlinin izinden yol yürüyen bir kardeşinizi ve hiçbir siyasi parti mensubuna ayrımcılık yapmayan Isparta’ya hizmet edecek olan, Isparta’nın derdi için gidip herhangi bir bakanın kapısının önüne sandalyeyi koyup o işi çözünceye kadar oradan kalkmayacak birisini seçin diyorum.”
İYİ Parti Lideri Meral Akşener, partisinin Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’a destek vermek için geldiği Isparta’da tarihi bir çıkış yaptı. Akşener, “Oylarınızı toparlayın getirin, Ahmet Tural gelsin. Herkesle birlikte, ikinci bir Demirel vakasını burada yaşayalım” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Isparta programı kapsamında partisinin belediye başkan adayı Ahmet Tural’a destek vermek için kente geldi.  Şehrin girişinde binlerce partili tarafından karşılanan Akşener’e oldukça yoğun ilgi gösterildi. Parti otobüsünde belediye başkan adayı Ahmet Tural ile birlikte halkı selamlayan Akşener daha sonra il başkanlığı tarafından Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

7 bine yakın katılımın sağlandığı iftar programında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, Isparta’nın sorunlarını bilen, şehre hizmet etmek için canla başla mücadele eden belediye başkan adayı Ahmet Tural’a destek istedi. Tural’ın Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in ekolünden geldiğini söyleyen Akşener, konuşmasında sık sık Demirel vurgusu ve birlik, beraberlik mesajı verdi.

AK PARTİ, CHP ve MHP’DEN DESTEK İSTEDİ

Akşener, “Çalmayan, çaldırmayan Ispartalı’ya hizmet edecek olan ve Demirel ekolünden, esnafın derdini, tarımla meşgül olan insanın derdini, gencin derdini bilen, bir kardeşinizi hem AK Partililerin, hem CHP’lilerin, hem MHP’lilerin, hem de Isparta’da ne kadar siyasi partide bulunan insan varsa hepsinin oyunu ben Ahmet Tural’a istiyorum. Ve hiçbirini, mahcup etmeyeceğine de kefilim.” diye konuştu.

İKİNCİ DEMİREL VAKASI

Akşener’in Tural için her parti mensubundan oy istemesi salonda büyük ilgi gördü. Akşener konuşmasını şöyle sürdürdü; “Oylarınızı toparlayın getirin, Ahmet Tural gelsin. Herkesle birlikte beraber ikinci bir Demirel vakasını burada yaşayalım Rahmetlinin izinden yol yürüyen bir kardeşinizi ve hiçbir siyasi parti mensubuna ayrımcılık yapmayan Isparta’ya hizmet edecek olan, Isparta’nın derdi için gidip herhangi bir bakanın kapısının önüne sandalyeyi koyup o işi çözünceye kadar oradan kalkmayacak birisini seçin diyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.