CHP’Lİ HALICI ULUBORLU’DA

SİYASET 30.11.2021 - 11:07, Güncelleme: 30.11.2021 - 11:07
 

CHP’Lİ HALICI ULUBORLU’DA

“İNSANLAR KAYNAMAYAN TENCEREDEN ŞİKÂYETÇİ”
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, İlçe Başkanları ve Danışma Toplantısı için gittiği Uluborlu’da esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Düzenlenen toplantının ardından Başkan Halıcı ve beraberindeki heyet esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP’li Halıcı şunları söyledi: “VATANDAŞIN MECALİ KALMADI” Bugün Uluborlu ilçemizde İlçe Başkanlarımız ve Yöneticilerimiz ile birlikte danışma toplantımızı gerçekleştirdik. Ülkemizin geçtiği dar boğazı ve vatandaşın sorunlarını masaya yatırdık. Yol haritamıza ilişkin fikirlerimizi yöneticilerimiz ile paylaştık. Toplantının ardından Yöneticilerimiz ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte Pazar yerindeki esnafı ziyaret ettik. Maalesef her geçen gün vatandaşlarımızın durumu daha kötüye gidiyor. Ülkemiz yönetilemiyor, savruluyor. Vatandaşın dayanacak gücü kalmadı. Evlerde tencere kaynamıyor. Bunun tek bir nedeni var, iktidarın ekonomi politikasının olmaması. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında izleyeceğimiz yol haritasını her fırsatta vatandaşlarımız ile paylaşıyoruz. İktidar partisi milletvekillerine de bunu öneriyoruz. Saha çıksınlar ve vatandaşın ne halde olduğunu görsünler. Ama eleştirileceklerini bilerek gezsinler ki çözüm üretsinler. Biz tekrar tekrar vatandaşlarımızın ayağına gitmeye, sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz. Çünkü Bu şehri seviyoruz. Isparta’mızın daha güzel yerlerde olmasını istiyoruz. Bunun için de var gücümüzle, azmimizle ve hırsımızla çalışacağımıza söz veriyoruz.
“İNSANLAR KAYNAMAYAN TENCEREDEN ŞİKÂYETÇİ”

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, İlçe Başkanları ve Danışma Toplantısı için gittiği Uluborlu’da esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Düzenlenen toplantının ardından Başkan Halıcı ve beraberindeki heyet esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP’li Halıcı şunları söyledi:

“VATANDAŞIN MECALİ KALMADI”

Bugün Uluborlu ilçemizde İlçe Başkanlarımız ve Yöneticilerimiz ile birlikte danışma toplantımızı gerçekleştirdik. Ülkemizin geçtiği dar boğazı ve vatandaşın sorunlarını masaya yatırdık. Yol haritamıza ilişkin fikirlerimizi yöneticilerimiz ile paylaştık. Toplantının ardından Yöneticilerimiz ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte Pazar yerindeki esnafı ziyaret ettik. Maalesef her geçen gün vatandaşlarımızın durumu daha kötüye gidiyor. Ülkemiz yönetilemiyor, savruluyor. Vatandaşın dayanacak gücü kalmadı. Evlerde tencere kaynamıyor. Bunun tek bir nedeni var, iktidarın ekonomi politikasının olmaması. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında izleyeceğimiz yol haritasını her fırsatta vatandaşlarımız ile paylaşıyoruz. İktidar partisi milletvekillerine de bunu öneriyoruz. Saha çıksınlar ve vatandaşın ne halde olduğunu görsünler. Ama eleştirileceklerini bilerek gezsinler ki çözüm üretsinler. Biz tekrar tekrar vatandaşlarımızın ayağına gitmeye, sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz. Çünkü Bu şehri seviyoruz. Isparta’mızın daha güzel yerlerde olmasını istiyoruz. Bunun için de var gücümüzle, azmimizle ve hırsımızla çalışacağımıza söz veriyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.