Demokrat Parti’ye HACİZ ŞOKU!

ISPARTA 06.12.2022 - 13:28, Güncelleme: 06.12.2022 - 13:28
 

Demokrat Parti’ye HACİZ ŞOKU!

Demokrat Parti’ye HACİZ ŞOKU!
Demokrat Parti Isparta İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarının bulunduğu Belediye İşhanı 4. Katındaki Merkezine partinin borçlarından dolayı haciz işlemi uygulanarak içerideki tüm eşyalara el konuldu.  Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Demokrat Parti Isparta İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarının Belediye İşhanı Yönetimine olan ve 2014 yılından bu yana ödenmeyen toplam 95 bin 450 liralık aidat ve yakıt borçlarından dolayı yönetim tarafından konulan haciz bugün sabah saatlerinde uygulandı. Söz konusu haciz işleminde Belediye İşhanı Yönetiminin Avukatı Enes Aydemir de hazır bulundu ve haciz işlemini tesis etti.   
Demokrat Parti’ye HACİZ ŞOKU!

Demokrat Parti Isparta İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarının bulunduğu Belediye İşhanı 4. Katındaki Merkezine partinin borçlarından dolayı haciz işlemi uygulanarak içerideki tüm eşyalara el konuldu. 

Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Demokrat Parti Isparta İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarının Belediye İşhanı Yönetimine olan ve 2014 yılından bu yana ödenmeyen toplam 95 bin 450 liralık aidat ve yakıt borçlarından dolayı yönetim tarafından konulan haciz bugün sabah saatlerinde uygulandı.

Söz konusu haciz işleminde Belediye İşhanı Yönetiminin Avukatı Enes Aydemir de hazır bulundu ve haciz işlemini tesis etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.