İletişim Fakültesi Öğrencileri Çocuklarla Buluştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2019 - 23:53, Güncelleme: 11.12.2019 - 23:53
 

İletişim Fakültesi Öğrencileri Çocuklarla Buluştu

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü son sınıf öğrencileri geliştirdikleri “Bana Bir Hikaye Anlat Projesi” kapsamında Çocuk Evleri’ndeki 9-12 yaş grubu çocuklarla bir araya geldi.
Prof. Dr. Ümit Arklan’ın Profesyonel Halkla İlişkiler ve Tanıtım Araştırmaları dersi kapsamında öğrenciler, Çocuk Evleri’ndeki çocuklarla bir mekanda buluştu. Fakülte öğrencileri Feyza Çevik, Gülen Yardım, Ayşe Yörük, Fatma Yıldırım, Atilla Yiğit Yıldırım, Ersin Gölcür, çocuklara hikâye anlattı, resimler çizdi, oyunlar oynadı, ortak doğum günlerini kutladı. Projenin ikinci ayağında ise çocukların çizdiği resimler, üniversitemiz Doğu Yerleşkesindeki Ertokuş Bey Dersliklerinin içinde yer alan panolarda sergilendi. Çocuklarla bir arada olmanın kendilerine mutluluk verdiğini ifade eden öğrenciler, “Gerçekleştirdiğimiz proje bizim için çok anlamlı. Çocuklara kısa da olsa güzel anlar yaşatmak ve onları eğlendirmek bize gurur verdi. Sergideki temel amacımız ise çocukların hayal güçlerinin de yeteneklerinin de çok fazla olduğunu göstermek.” dedi.
Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü son sınıf öğrencileri geliştirdikleri “Bana Bir Hikaye Anlat Projesi” kapsamında Çocuk Evleri’ndeki 9-12 yaş grubu çocuklarla bir araya geldi.

Prof. Dr. Ümit Arklan’ın Profesyonel Halkla İlişkiler ve Tanıtım Araştırmaları dersi kapsamında öğrenciler, Çocuk Evleri’ndeki çocuklarla bir mekanda buluştu. Fakülte öğrencileri Feyza Çevik, Gülen Yardım, Ayşe Yörük, Fatma Yıldırım, Atilla Yiğit Yıldırım, Ersin Gölcür, çocuklara hikâye anlattı, resimler çizdi, oyunlar oynadı, ortak doğum günlerini kutladı.

Projenin ikinci ayağında ise çocukların çizdiği resimler, üniversitemiz Doğu Yerleşkesindeki Ertokuş Bey Dersliklerinin içinde yer alan panolarda sergilendi.

Çocuklarla bir arada olmanın kendilerine mutluluk verdiğini ifade eden öğrenciler, “Gerçekleştirdiğimiz proje bizim için çok anlamlı. Çocuklara kısa da olsa güzel anlar yaşatmak ve onları eğlendirmek bize gurur verdi. Sergideki temel amacımız ise çocukların hayal güçlerinin de yeteneklerinin de çok fazla olduğunu göstermek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.