Isparta Elması Hindistan’da

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2019 - 12:57, Güncelleme: 12.12.2019 - 12:57
 

Isparta Elması Hindistan’da

Isparta’nın önde gelen  elma  tüccarlarından oluşan 18 kişilik heyet, ihracat imkanları hakkında ikili  görüşmeler yapmak amacıyla Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de temaslarda bulundu.
Heyet Yeni Delhi’de  elma ithalatı yapan firma ve bağlı oldukları birlikleri  ziyaret ederek ikili görüşmeler  gerçekleştirdi.Program kapsamında ilk olarak Yeni Delhi Büyükelçiliği ziyaret edildi. Ziyarette Büyükelçi Şakir Torunlar; Isparta heyetinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Ispartalı tüccarların Hindistan pazarına yönelik bu girişimin çok isabetli bir karar olduğunu ve bu girişimin mutlaka meyvesini alacaklarını ifade etti.  Ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar ise; ‘Isparta Ticaret Borsası olarak Isparta elması başta olmak üzere diğer  ürünlerimize yeni pazarlar bulmak ve mevcut pazarlarımızı da büyütmek istiyoruz.Bu kapsamda yaptığımız araştırmalar sonucu ilk hedefimizi Hindistan olarak belirledik. Bu pazara ilgi duyan üyelerimizle birlikte temaslarda bulunuyoruz.Bu ziyaretlerin yeni ihracat fırsatları yaratacağına inancımız tam.’ dedi.  Heyet Büyükelçilik ziyareti sonrasında Hindistan İthalatçılar Birliği, Ticaret Odaları Birliği , Toptancı Hali Yönetimi ve hal çatısı altındaki elma ithalatı yapan firmaları   ziyaret ederek yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi. Yapılan görüşmelerde Isparta elması büyük ilgi gördü.Ziyaretler kapsamında İthalatçılar Birliği, Odalar Birliği ve Toptancı Hali Yöneticileri Isparta ile işbirliklerini geliştirmekten büyük memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.Ayrıca Başkan Adar ve Meclis Başkanı Doğan, Hintli muhataplarını Isparta’ya davet etti.
Isparta’nın önde gelen  elma  tüccarlarından oluşan 18 kişilik heyet, ihracat imkanları hakkında ikili  görüşmeler yapmak amacıyla Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de temaslarda bulundu.

Heyet Yeni Delhi’de  elma ithalatı yapan firma ve bağlı oldukları birlikleri  ziyaret ederek ikili görüşmeler  gerçekleştirdi.Program kapsamında ilk olarak Yeni Delhi Büyükelçiliği ziyaret edildi. Ziyarette Büyükelçi Şakir Torunlar; Isparta heyetinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Ispartalı tüccarların Hindistan pazarına yönelik bu girişimin çok isabetli bir karar olduğunu ve bu girişimin mutlaka meyvesini alacaklarını ifade etti. 

Ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar ise; ‘Isparta Ticaret Borsası olarak Isparta elması başta olmak üzere diğer  ürünlerimize yeni pazarlar bulmak ve mevcut pazarlarımızı da büyütmek istiyoruz.Bu kapsamda yaptığımız araştırmalar sonucu ilk hedefimizi Hindistan olarak belirledik. Bu pazara ilgi duyan üyelerimizle birlikte temaslarda bulunuyoruz.Bu ziyaretlerin yeni ihracat fırsatları yaratacağına inancımız tam.’ dedi.

 Heyet Büyükelçilik ziyareti sonrasında Hindistan İthalatçılar Birliği, Ticaret Odaları Birliği , Toptancı Hali Yönetimi ve hal çatısı altındaki elma ithalatı yapan firmaları   ziyaret ederek yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi. Yapılan görüşmelerde Isparta elması büyük ilgi gördü.Ziyaretler kapsamında İthalatçılar Birliği, Odalar Birliği ve Toptancı Hali Yöneticileri Isparta ile işbirliklerini geliştirmekten büyük memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.Ayrıca Başkan Adar ve Meclis Başkanı Doğan, Hintli muhataplarını Isparta’ya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.