Rakip Çal Belediyespor  

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2019 - 13:20, Güncelleme: 12.12.2019 - 13:20
 

Rakip Çal Belediyespor  

Ispartaspor, ilk sezonunun son maçına çıkıyor
Bölgesel Amatör Futbol Liginde mücadele eden Ispartaspor, hafta sonu ilk sezonunun son maçına çıkıyor. Yeşil-pembeli ekip kendi sahasında Çal Belediyespor'u konuk edecek. Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Liginde ilk sezon maçları sona eriyor. Bu kapsamda 7'inci Grupta ilimize ilimizi temsil eden Ispartaspor'da ilk sezonunun son maçına çıkacak. Yeşil-pembeli ekip, 2019-2020 futbol sezonunun ilk devresindeki son maçında Çal Belediyespor'u konuk edecek. Ispartaspor, 15 Aralık Pazar günü Atatürk Stadyumunda oynanacak Çal Belediyespor'dan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Teknik Direktör Hasan Şengün yönetiminde hiç maç kaybetmeyen Ispartaspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyor. Grupta 24 puanla üçüncü sırada yer alan temsilcimiz, lider Kestelspor'un ise 2 puan gerisinde bulunuyor. Kendi sahasında oynayacağı Çal Belediyespor maçından da 3 puan ile ayrılarak, son maçlardaki yenilmezlik unvanını korumak isteyen Ispartaspor, bu maçtan galibiyetle ayrıldığı takdirde ilk devreyi şampiyonluğun güçlü adayı olarak kapatacak.
Ispartaspor, ilk sezonunun son maçına çıkıyor

Bölgesel Amatör Futbol Liginde mücadele eden Ispartaspor, hafta sonu ilk sezonunun son maçına çıkıyor. Yeşil-pembeli ekip kendi sahasında Çal Belediyespor'u konuk edecek.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Liginde ilk sezon maçları sona eriyor. Bu kapsamda 7'inci Grupta ilimize ilimizi temsil eden Ispartaspor'da ilk sezonunun son maçına çıkacak. Yeşil-pembeli ekip, 2019-2020 futbol sezonunun ilk devresindeki son maçında Çal Belediyespor'u konuk edecek.

Ispartaspor, 15 Aralık Pazar günü Atatürk Stadyumunda oynanacak Çal Belediyespor'dan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Teknik Direktör Hasan Şengün yönetiminde hiç maç kaybetmeyen Ispartaspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyor. Grupta 24 puanla üçüncü sırada yer alan temsilcimiz, lider Kestelspor'un ise 2 puan gerisinde bulunuyor.

Kendi sahasında oynayacağı Çal Belediyespor maçından da 3 puan ile ayrılarak, son maçlardaki yenilmezlik unvanını korumak isteyen Ispartaspor, bu maçtan galibiyetle ayrıldığı takdirde ilk devreyi şampiyonluğun güçlü adayı olarak kapatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.