Okulda kahvaltı ve tabak tasarım yarışması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2019 - 14:17, Güncelleme: 12.12.2019 - 14:17
 

Okulda kahvaltı ve tabak tasarım yarışması

En güzel kahvaltı tabağı benimkisi’ yarışmasında en sağlıklı ve tasarım tabak seçildi
  Isparta’nın Gelendost ilçesindeki Şehit Erhan Çakmak Ortaokulu’nda, öğrencilere kahvaltı alışkanlığının kazandırılması amacıyla, tüm okul birlikte kahvaltı yaptı. Farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen çalışmada ayrıca, öğrenciler arasında ‘En güzel kahvaltı tabağı benimkisi’ isimli yarışma düzenlendi. Düzenlenen yarışmada, jüri üyeleri tarafından en sağlıklı ve güzel olarak seçilen tabakların sahibi öğrenciler ödüllendirildi. Gelendost Şehit Erhan Çakmak Ortaokulu Müdürü Oğuzhan Çetintürk amaçlarının, ‘Okul ailesi’ olarak güne kahvaltı yaparak başlama bilincini kazandırmak olduğuna dikkat çekerek, “Sabahları kahvaltı yapmadan gelen çocuklarımıza kahvaltı bilinci aşılamak, kahvaltı yapmanın önemini vurgulamak, öğrencilerimizin hayal güçlerini arttırmak için ‘En güzel kahvaltı tabağı benimkisi’ yarışması düzenledik. Sanki, hiçbir kahvaltı bugünkü kadar eğlenceli olmadı” dedi.En sağlıklı ve en tasarım tabaklar ödüllendirildiEtkinlikte öğrenciler tarafından oluşturulan kahvaltı tabaklarının jüri tarafından değerlendirildiğini kaydeden Okul Müdürü Çetintürk, “Sağlıklı yaşam kapsamında yapılan, sağlıklı tasarım kahvaltı tabaklarımız, değerli jürimiz tarafından değerlendirildi. En sağlıklı ve en tasarım tabaklar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Durgut ve Gelendost Halk Eğitim Müdürü Halis Bilgin ile birlikte seçildi. Dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi. Öğrencilerimizin hayal güçlerini sergilediği, kahvaltı yapmanın önemini anladığı, anılarına bir yenisini eklediği güzel bir gün oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
En güzel kahvaltı tabağı benimkisi’ yarışmasında en sağlıklı ve tasarım tabak seçildi

  Isparta’nın Gelendost ilçesindeki Şehit Erhan Çakmak Ortaokulu’nda, öğrencilere kahvaltı alışkanlığının kazandırılması amacıyla, tüm okul birlikte kahvaltı yaptı. Farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen çalışmada ayrıca, öğrenciler arasında ‘En güzel kahvaltı tabağı benimkisi’ isimli yarışma düzenlendi. Düzenlenen yarışmada, jüri üyeleri tarafından en sağlıklı ve güzel olarak seçilen tabakların sahibi öğrenciler ödüllendirildi.


Gelendost Şehit Erhan Çakmak Ortaokulu Müdürü Oğuzhan Çetintürk amaçlarının, ‘Okul ailesi’ olarak güne kahvaltı yaparak başlama bilincini kazandırmak olduğuna dikkat çekerek, “Sabahları kahvaltı yapmadan gelen çocuklarımıza kahvaltı bilinci aşılamak, kahvaltı yapmanın önemini vurgulamak, öğrencilerimizin hayal güçlerini arttırmak için ‘En güzel kahvaltı tabağı benimkisi’ yarışması düzenledik. Sanki, hiçbir kahvaltı bugünkü kadar eğlenceli olmadı” dedi.
En sağlıklı ve en tasarım tabaklar ödüllendirildi
Etkinlikte öğrenciler tarafından oluşturulan kahvaltı tabaklarının jüri tarafından değerlendirildiğini kaydeden Okul Müdürü Çetintürk, “Sağlıklı yaşam kapsamında yapılan, sağlıklı tasarım kahvaltı tabaklarımız, değerli jürimiz tarafından değerlendirildi. En sağlıklı ve en tasarım tabaklar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Durgut ve Gelendost Halk Eğitim Müdürü Halis Bilgin ile birlikte seçildi. Dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi. Öğrencilerimizin hayal güçlerini sergilediği, kahvaltı yapmanın önemini anladığı, anılarına bir yenisini eklediği güzel bir gün oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.