Eğitimi Daha üst Noktalara Taşımak İstiyorum

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2019 - 16:07, Güncelleme: 13.12.2019 - 16:07
 

Eğitimi Daha üst Noktalara Taşımak İstiyorum

Isparta’da yaklaşık 6 aydır vekaletle yürütülen Milli Eğitim İl Müdürlüğüne atanan Ömer Yılmaz görevine başladı. Müdür Yılmaz, amaç ve hedefinin Isparta eğitim seviyesini bulunduğu noktadan daha yukarılara taşımak olduğunu söyledi.
Çorum Milli Eğitim İl Müdürü iken Isparta’ya atanan Ömer Yılmaz, Isparta eğitimine ve halkına en iyi hizmeti vermek için çalışacağını söyledi. Yılmaz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ben 22 yıldır devlet memurluğu görevinde bulunuyorum. Uzun süre Ankara’da ve yurdumuzun çeşitli illerinde görev yaptım. Buna göre; 1998 yılında memurluk görevine başladım. Sırasıyla; 10 yıl Milli Eğitim Bakanlığında Öğretmen ve İdareci olarak çalıştım. 10 Yıl Yozgat Bozok Üniversitesinde görev yaptım. Daha sonra Çorum Milli Eğitim Müdürlüğüne atandım. Yaklaşık bir yıldır sürdürdüğüm bu görevin ardından sayın Bakanımızın davet ve talimatları üzerine Isparta İl Müdürlüğüne atandım.  “AYNI BÖLGENİN İNSANIYIZ”Isparta’yı çok güzel, sakin bir şehir ve yeşil bir şehir olarak gördüm. Bu beni bir Burdur – Bucaklı olarak çok mutlu etti. Zira, bende bu bölgenin çocuğuyum. Bilindiği gibi Isparta, Burdur Antalya Batı Akdeniz illeri ve birbirlerinin hem komşusu hem dostudur.“ISPARTA’NIN EĞİTİM SEVİYESİNİ DAHAÜST NOKTALARA TAŞIMAK İSTİYORUM”Isparta eğitim seviyesi yüksek bir il. Bunun farkındayım. Benim de amacım şehrin bu eğitim seviyesini bulunduğu noktadan daha da yukarılara taşımaktır. Bunun için gece – gündüz demeden çalışacağız. Bundan böyle sürekli eğitim camiamızın içinde olacağız. Yönetici, Öğretmen ve Öğrencilerimizle iç içe olacağız. Onlarla sürekli istişareler yapacağız. Başarı, önce moral ve motivasyonla gelir. Arkadaşlarımızın moral ve motivasyonunu daima yüksek tutacağız” dedi. 11 Aralık 2019 tarihi itibariyle Isparta’ya atanan Milli Eğitim İl Müdürü Ömer Yılmaz, aslen Burdur – Bucaklı olup evli ve 3 Çocuk babası.Bilindiği gibi; Yaklaşık bir yıldır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Yıldırım 10 Mayıs 2019 tarihinde görevden alınmasının ardından bu görevi yaklaşık 6 aydır İl Müdür Yardımcısı Ceylan Çaylak vekaleten yürütüyordu.
Isparta’da yaklaşık 6 aydır vekaletle yürütülen Milli Eğitim İl Müdürlüğüne atanan Ömer Yılmaz görevine başladı. Müdür Yılmaz, amaç ve hedefinin Isparta eğitim seviyesini bulunduğu noktadan daha yukarılara taşımak olduğunu söyledi.

Çorum Milli Eğitim İl Müdürü iken Isparta’ya atanan Ömer Yılmaz, Isparta eğitimine ve halkına en iyi hizmeti vermek için çalışacağını söyledi. Yılmaz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ben 22 yıldır devlet memurluğu görevinde bulunuyorum. Uzun süre Ankara’da ve yurdumuzun çeşitli illerinde görev yaptım. Buna göre; 1998 yılında memurluk görevine başladım. Sırasıyla; 10 yıl Milli Eğitim Bakanlığında Öğretmen ve İdareci olarak çalıştım. 10 Yıl Yozgat Bozok Üniversitesinde görev yaptım. Daha sonra Çorum Milli Eğitim Müdürlüğüne atandım. Yaklaşık bir yıldır sürdürdüğüm bu görevin ardından sayın Bakanımızın davet ve talimatları üzerine Isparta İl Müdürlüğüne atandım.  
“AYNI BÖLGENİN İNSANIYIZ”
Isparta’yı çok güzel, sakin bir şehir ve yeşil bir şehir olarak gördüm. Bu beni bir Burdur – Bucaklı olarak çok mutlu etti. Zira, bende bu bölgenin çocuğuyum. Bilindiği gibi Isparta, Burdur Antalya Batı Akdeniz illeri ve birbirlerinin hem komşusu hem dostudur.
“ISPARTA’NIN EĞİTİM SEVİYESİNİ DAHA
ÜST NOKTALARA TAŞIMAK İSTİYORUM”
Isparta eğitim seviyesi yüksek bir il. Bunun farkındayım. Benim de amacım şehrin bu eğitim seviyesini bulunduğu noktadan daha da yukarılara taşımaktır. Bunun için gece – gündüz demeden çalışacağız. Bundan böyle sürekli eğitim camiamızın içinde olacağız. Yönetici, Öğretmen ve Öğrencilerimizle iç içe olacağız. Onlarla sürekli istişareler yapacağız. Başarı, önce moral ve motivasyonla gelir. Arkadaşlarımızın moral ve motivasyonunu daima yüksek tutacağız” dedi. 11 Aralık 2019 tarihi itibariyle Isparta’ya atanan Milli Eğitim İl Müdürü Ömer Yılmaz, aslen Burdur – Bucaklı olup evli ve 3 Çocuk babası.
Bilindiği gibi; Yaklaşık bir yıldır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Yıldırım 10 Mayıs 2019 tarihinde görevden alınmasının ardından bu görevi yaklaşık 6 aydır İl Müdür Yardımcısı Ceylan Çaylak vekaleten yürütüyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.