Başkan Başdeğirmen’den sert tepki

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2019 - 17:34, Güncelleme: 16.12.2019 - 17:34
 

Başkan Başdeğirmen’den sert tepki

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğrimen, Gökçay mesirelik alan at çiftliğinin yanında bulunan ve Belediyenin koyduğu Kamellyaların kırılarak yerle bir edilmesinin kendilerini son derece üzdüğünü belirterek; “Bu tip insanların bırakın vatanına, anne ve babasına da faydası olmaz. Memleketle alakası yok” dedi.
KAMELYALARI YIKIP YERLE BİR ETTİLER Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde, Gökçay Mesirelik alan at çiftliğinin yanında bulunan belediyemizin koymuş olduğu kamelyayı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tamamen zarar verilip kullanılamaz hale getirmiş. Kamu malına bu şekilde vicdansızca zarar veren kişi ya da kişilerin bulunması için polis olayla ilgili çalışma başlatarak civardan alınan kamera görüntüleriyle olayın faillerinin kısa sürede yakalamaya çalışıyor. BAŞDEĞİRMEN; YAPILANLAR BİZİ GERÇEKTEN ÜZDÜ Yapılan davranışın asla tasvip edilemeyeceğini ve bunun kendilerini üzdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Başdeğirmen; “Belediyemiz tarafından halkımızın hizmetine sunulup, bunları da düzenli kullanmayarak bu şekilde zarar verilmesi bizleri gerçekten çok üzüyor. Ben o görüntüyü görünce çok üzüldüm. BU ŞAHISLARIN MEMLEKETLE ALAKASI YOK! Böyle şahısların memleket sevdalısı olmadığını ve memleketle bir alakası olmadığını, memleketle alakası olmayanın da ne annesine ne babasına bir faydası olmayacağı aşikardır. Bizler, o kamelyaları vatandaşlarımızın en güzel şekilde dinlenebilmeleri için, piknik yapabilmeleri için yaptık. Yazıktır, günahtır. Bunları yapan kişi veya kişiler kısa zamanda bulunacaktır ve bu yaptıklarının cezasını çekecekler” dedi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğrimen, Gökçay mesirelik alan at çiftliğinin yanında bulunan ve Belediyenin koyduğu Kamellyaların kırılarak yerle bir edilmesinin kendilerini son derece üzdüğünü belirterek; “Bu tip insanların bırakın vatanına, anne ve babasına da faydası olmaz. Memleketle alakası yok” dedi.

KAMELYALARI YIKIP
YERLE BİR ETTİLER
Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde, Gökçay Mesirelik alan at çiftliğinin yanında bulunan belediyemizin koymuş olduğu kamelyayı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tamamen zarar verilip kullanılamaz hale getirmiş. Kamu malına bu şekilde vicdansızca zarar veren kişi ya da kişilerin bulunması için polis olayla ilgili çalışma başlatarak civardan alınan kamera görüntüleriyle olayın faillerinin kısa sürede yakalamaya çalışıyor.
BAŞDEĞİRMEN; YAPILANLAR
BİZİ GERÇEKTEN ÜZDÜ
Yapılan davranışın asla tasvip edilemeyeceğini ve bunun kendilerini üzdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Başdeğirmen; “Belediyemiz tarafından halkımızın hizmetine sunulup, bunları da düzenli kullanmayarak bu şekilde zarar verilmesi bizleri gerçekten çok üzüyor. Ben o görüntüyü görünce çok üzüldüm.
BU ŞAHISLARIN
MEMLEKETLE ALAKASI YOK!
Böyle şahısların memleket sevdalısı olmadığını ve memleketle bir alakası olmadığını, memleketle alakası olmayanın da ne annesine ne babasına bir faydası olmayacağı aşikardır. Bizler, o kamelyaları vatandaşlarımızın en güzel şekilde dinlenebilmeleri için, piknik yapabilmeleri için yaptık. Yazıktır, günahtır. Bunları yapan kişi veya kişiler kısa zamanda bulunacaktır ve bu yaptıklarının cezasını çekecekler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.