7’nci İş Fikri Yarışmasına SDÜ Damgası

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2019 - 18:21, Güncelleme: 16.12.2019 - 18:21
 

7’nci İş Fikri Yarışmasına SDÜ Damgası

“ANSİAD 17’nci Girişimcilik Günleri” kapsamında düzenlenen “7’nci İş Fikri Yarışması” sonuçlandı.
“ANSİAD 17’nci Girişimcilik Günleri” kapsamında düzenlenen “7’nci İş Fikri Yarışması” sonuçlandı. Süleyman Demirel Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nden 140 adet proje başvurusunun yer aldığı yarışmada, üniversitemiz yine farkını gösterdi. Süleyman Demirel Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Kaan Kartal ve ekibi Celil Buğra Karacan, Mustafa Kosif, Burakhan Doğan tarafından hazırlanan "Boogha Akıllı Priz" projesi ön lisans ve lisans kategorisinde birinciliğe layık görüldü. Yüksek lisans ve doktora kategorisinde ise, Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği 100/2000 Doktora Programı Sürdürülebilir Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri Bölümü öğrencisi Emre Uygun ve ekip arkadaşı Elif Ceren Gök tarafından hazırlanan “Raylı Sistemlerde Yapısal Bozulma Tespit Cihazı” projesi ikinci oldu.
“ANSİAD 17’nci Girişimcilik Günleri” kapsamında düzenlenen “7’nci İş Fikri Yarışması” sonuçlandı.

“ANSİAD 17’nci Girişimcilik Günleri” kapsamında düzenlenen “7’nci İş Fikri Yarışması” sonuçlandı. Süleyman Demirel Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nden 140 adet proje başvurusunun yer aldığı yarışmada, üniversitemiz yine farkını gösterdi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Kaan Kartal ve ekibi Celil Buğra Karacan, Mustafa Kosif, Burakhan Doğan tarafından hazırlanan "Boogha Akıllı Priz" projesi ön lisans ve lisans kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

Yüksek lisans ve doktora kategorisinde ise, Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği 100/2000 Doktora Programı Sürdürülebilir Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri Bölümü öğrencisi Emre Uygun ve ekip arkadaşı Elif Ceren Gök tarafından hazırlanan “Raylı Sistemlerde Yapısal Bozulma Tespit Cihazı” projesi ikinci oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.