Burayı tamamlamak ihanet değil, Halka ve hakka hizmettir

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2019 - 18:03, Güncelleme: 18.12.2019 - 18:03
 

Burayı tamamlamak ihanet değil, Halka ve hakka hizmettir

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, ITKM üzerinden kendilerini eleştirenlere sert tepki göstererek; “Buradaki hiçbir işyeri Fetöcü şirketin olmayacaktır. Burayı tamamlamak ihanet değil, halka ve hakka hizmettir” dedi.
TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, ITKM üzerinden kendilerini eleştirenlere sert tepki göstererek; “Buradaki hiçbir işyeri Fetöcü şirketin olmayacaktır. Burayı tamamlamak ihanet değil, halka ve hakka hizmettir” dedi. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal ve Heyeti bugün Isparta Belediyesi ile ITKM inşaatının bitirilmesi konusunda protokol imzalamak üzere Isparta’ya geldi.TMSF BAŞKANINDANELEŞTİRİLERE SERT TEPKİTMSF Başkanı Muhiddin Gülal, bugün ITKM yerleşkesinde gerçekleştirilen protokol imza töreninde bir konuşma yaptı. Başkan Gülal konuşmasında, ITKM üzerinden kendilerini yapılan ve Isparta yerel basınına da yansıyan eleştirenlere sert tepki gösterdi.  “BURASI TMSF’YEDEVREDİLMİŞTİR YANİ BİZİMDİR”Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirme ve Isparta’nın önde gelen çok sayıda STK Başkan ve Temsilcilerinin katıldığı törende konuşan Başkan Muhiddin Gülal; “Ben Isparta basınını da takip ediyorum. Bizi TMSF olarak taşlıyorlar. Uzun süre taşlandık bu konuda. Oysa, gerçekler öyle değil. Burada muhalefet tarafından FETÖ’cü şirkete hizmet ediliyor. Neymiş, Kadıahmetoğulları davayı kazanırsa ne olacakmış’ Burayla ilgili 2 Bank Asya 114 dükkanı var. Kadıahmetoğulları kayyumla yönetilen bir firma. Dolayısıyla, burası TMSF’ye devredildiği için artık Kadıahmetoğllarının değil, bizimdir. Basından takip ettiğime göre burası ile ilgili Isparta muhalefeti tarafından zaman zaman taşlandık. Ancak, biz burayı tamamlayacağız. Bu konuda da kararlıyız. Açılışını yapmak inşallah yine bize nasip olur.“BURAYI TAMAMLAMAK İHANET DEĞİL,OLSA OLSA HALKA VE HAKKA HİZMET OLUR”Burada yapılan hiç bir şey FETÖ şirketine kalamaz. Çünkü bu şirketin Bank Asya’ya 2 milyar borcu var. O borca karşılık burayı değerlendireceğiz. Isparta’da Belediye ile yaptığımız bu girişimler vatana ihanet olarak değerlendirilmiş. Burayı tamamlamak ihanet değil, Halka ve hakka hizmettir. Kaldı ki, yapımını tamamlayarak hizmete açtığımız cami bunun en güzel göstergesidir” açıklamasında bulundu.
TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, ITKM üzerinden kendilerini eleştirenlere sert tepki göstererek; “Buradaki hiçbir işyeri Fetöcü şirketin olmayacaktır. Burayı tamamlamak ihanet değil, halka ve hakka hizmettir” dedi.

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, ITKM üzerinden kendilerini eleştirenlere sert tepki göstererek; “Buradaki hiçbir işyeri Fetöcü şirketin olmayacaktır. Burayı tamamlamak ihanet değil, halka ve hakka hizmettir” dedi.
 
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal ve Heyeti bugün Isparta Belediyesi ile ITKM inşaatının bitirilmesi konusunda protokol imzalamak üzere Isparta’ya geldi.
TMSF BAŞKANINDAN
ELEŞTİRİLERE SERT TEPKİ
TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, bugün ITKM yerleşkesinde gerçekleştirilen protokol imza töreninde bir konuşma yaptı. Başkan Gülal konuşmasında, ITKM üzerinden kendilerini yapılan ve Isparta yerel basınına da yansıyan eleştirenlere sert tepki gösterdi.  
“BURASI TMSF’YE
DEVREDİLMİŞTİR YANİ BİZİMDİR”
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirme ve Isparta’nın önde gelen çok sayıda STK Başkan ve Temsilcilerinin katıldığı törende konuşan Başkan Muhiddin Gülal; “Ben Isparta basınını da takip ediyorum. Bizi TMSF olarak taşlıyorlar. Uzun süre taşlandık bu konuda. Oysa, gerçekler öyle değil. Burada muhalefet tarafından FETÖ’cü şirkete hizmet ediliyor. Neymiş, Kadıahmetoğulları davayı kazanırsa ne olacakmış’ Burayla ilgili 2 Bank Asya 114 dükkanı var. Kadıahmetoğulları kayyumla yönetilen bir firma. Dolayısıyla, burası TMSF’ye devredildiği için artık Kadıahmetoğllarının değil, bizimdir. Basından takip ettiğime göre burası ile ilgili Isparta muhalefeti tarafından zaman zaman taşlandık. Ancak, biz burayı tamamlayacağız. Bu konuda da kararlıyız. Açılışını yapmak inşallah yine bize nasip olur.
“BURAYI TAMAMLAMAK İHANET DEĞİL,
OLSA OLSA HALKA VE HAKKA HİZMET OLUR”
Burada yapılan hiç bir şey FETÖ şirketine kalamaz. Çünkü bu şirketin Bank Asya’ya 2 milyar borcu var. O borca karşılık burayı değerlendireceğiz. Isparta’da Belediye ile yaptığımız bu girişimler vatana ihanet olarak değerlendirilmiş. Burayı tamamlamak ihanet değil, Halka ve hakka hizmettir. Kaldı ki, yapımını tamamlayarak hizmete açtığımız cami bunun en güzel göstergesidir” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.