Isparta 32 Spor’un devre arası kamp programı belli oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2019 - 15:46, Güncelleme: 19.12.2019 - 15:46
 

Isparta 32 Spor’un devre arası kamp programı belli oldu

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta ilk yarıyı 3. sırada tamamlayan Isparta 32 Spor’da 1 haftalık aradan sonra 2. yarı hazırlıkları 22 Aralık Pazar günü başlayacak.
Pembe-yeşilliler, yıl başına kadar çalışmalarını Isparta’da sürdürecek. Yılbaşı izninin ardından 10 günlük Antalya kampına gidecek olan Isparta 32 Spor, bu süreçte 3-4 özel maç yapmayı planlıyor. Kamp programı ve transfer çalışmalarıyla ilgili konuşan Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hasan Şengün, ilk etabın Isparta’da 2. kamp döneminin ise Antalya’da olacağını belirterek, “İlk yarıyı liderin 2 puan gerisinde 3. sırada tamamladık. Kamp dönemimizi çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Takıma takviyelerimiz olacak. Bu takviyelerle eski ve yeni oyuncularımızın uyum sorununu kısa sürede çözmeliyiz” dedi. Öte yandan Şengün, bu sezon profesyonel liglere dönülmesi için tüm kenti kenetlenmeye davet etti.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta ilk yarıyı 3. sırada tamamlayan Isparta 32 Spor’da 1 haftalık aradan sonra 2. yarı hazırlıkları 22 Aralık Pazar günü başlayacak.

Pembe-yeşilliler, yıl başına kadar çalışmalarını Isparta’da sürdürecek.

Yılbaşı izninin ardından 10 günlük Antalya kampına gidecek olan Isparta 32 Spor, bu süreçte 3-4 özel maç yapmayı planlıyor.

Kamp programı ve transfer çalışmalarıyla ilgili konuşan Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hasan Şengün, ilk etabın Isparta’da 2. kamp döneminin ise Antalya’da olacağını belirterek, “İlk yarıyı liderin 2 puan gerisinde 3. sırada tamamladık. Kamp dönemimizi çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Takıma takviyelerimiz olacak. Bu takviyelerle eski ve yeni oyuncularımızın uyum sorununu kısa sürede çözmeliyiz” dedi.

Öte yandan Şengün, bu sezon profesyonel liglere dönülmesi için tüm kenti kenetlenmeye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.