Eğirdir'de KAÇAK VAR !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2019 - 18:31, Güncelleme: 25.12.2019 - 18:31
 

Eğirdir'de KAÇAK VAR !

Eğirdir Gölü’nün kıyılarında bulunan dağlık bölgelerde dev yarıklar oluştu
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber, Eğirdir Gölü’nde incelemelerde bulundu. Göl kenarındaki dağlık bölgelerde dev yarıkların olduğu ve su kaçaklarının gözlemlendiği incelemeler noktasında su kaçaklarının önüne geçilmesi noktasında çalışmalar yapılacak.  Eğirdir Gölü’nde önemli inceleme.  Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber, Eğirdir Gölü’nde incelemelerde bulundu. Göl kenarındaki dağlık bölgelerde dev yarıkların olduğu ve su kaçaklarının gözlemlendiği incelemeler noktasında su kaçaklarının önüne geçilmesi noktasında çalışmalar yapılacağı açıklandı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve kurmayları, Eğirdir Gölü kıyılarında bulunan ve yerin derinliklerine giden su kaçakları tespit etti.  Konu ile ilgili DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber ve beraberindeki heyet, su kaçaklarının bulunduğu dağlık bölgeye botlarla giderek incelemelerde bulundu. DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber ve beraberindeki heyet incelemenin ardından Eğirdir Gölü kenarlarında bulunan ve su kaçaklarını yapılacak çalışmalarla durdurmaya çalışacaklarını söyledi.  Öte yandan Eğirdir Gölü’nün son yağan yağmurlarla yükselişe geçtiği de görüldü. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Eğirdir Gölü için çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.
Eğirdir Gölü’nün kıyılarında bulunan dağlık bölgelerde dev yarıklar oluştu

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber, Eğirdir Gölü’nde incelemelerde bulundu. Göl kenarındaki dağlık bölgelerde dev yarıkların olduğu ve su kaçaklarının gözlemlendiği incelemeler noktasında su kaçaklarının önüne geçilmesi noktasında çalışmalar yapılacak.

 Eğirdir Gölü’nde önemli inceleme.  Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber, Eğirdir Gölü’nde incelemelerde bulundu.

Göl kenarındaki dağlık bölgelerde dev yarıkların olduğu ve su kaçaklarının gözlemlendiği incelemeler noktasında su kaçaklarının önüne geçilmesi noktasında çalışmalar yapılacağı açıklandı.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve kurmayları, Eğirdir Gölü kıyılarında bulunan ve yerin derinliklerine giden su kaçakları tespit etti.  Konu ile ilgili DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber ve beraberindeki heyet, su kaçaklarının bulunduğu dağlık bölgeye botlarla giderek incelemelerde bulundu.

DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber ve beraberindeki heyet incelemenin ardından Eğirdir Gölü kenarlarında bulunan ve su kaçaklarını yapılacak çalışmalarla durdurmaya çalışacaklarını söyledi.

 Öte yandan Eğirdir Gölü’nün son yağan yağmurlarla yükselişe geçtiği de görüldü. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Eğirdir Gölü için çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.