Isparta zulme uğruyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2019 - 15:37, Güncelleme: 26.12.2019 - 15:37
 

Isparta zulme uğruyor

İl Başkanı Tandoğan: Özellikle duble yol yapımları için verilen vaatler yerine getirilmiyor
İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Isparta’nın karayolu yatırımlarını eleştirdi. Özellikle duble yol konularında verilen vaatlerin yerine getirilmediğini belirten İl Başkanı Tandoğan, “Isparta bu durum nedeniyle zulme uğruyor” dedi. İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Isparta’nın karayolu yatırımlarını eleştirdi. Ak Parti Milletvekillerinin Isparta – Antalya, Isparta Konya ve Isparta Burdur Dostluk yollarının duble yol olması için verdiği vaatlerin yapılmadığını ifade eden İl Başkanı Tandoğan, Isparta bu durum nedeniyle zulme uğruyor” dedi. “Mevcut hükümetin en güzel yaptığı şey vaat vermek halka her seçim geldiğinde her seçim yaklaştığında güzel vaatler veriyor. Isparta’da bu vaatlerden bolca nasibini aldı hatta en büyük zenginlik kaynağı Isparta’nın vaat olduğu Konya yolunun yapılacağının vaatleri verildi, Antalya yolunun yapılacağının vaatleri verildi, özellikle Antalya yolu sürekli tarih atılıyor her seçim öncesi bir önceki dönem 2019’da bitecekti şimdi ise atıldığı tarih her halde 2023 olmuştur Konya yolu sözde 2014 yılında bitecekti ben hiçbir çivinin çakıldığını görmedim. Dostluk yolu zaten tam bir vahim durumda 14-15 yıl oldu o yolu açacağız ve dostluk yolunu sonlandıracağız denildi şuanda proje beğenilmiyor ve yeni bir projelendirme yeni bir yol arayışına giriliyor yani yeni bir vaat ama halkımızın artık gözü açıldı kendi düşündükleri gibi değil neden açıldı artık yapılmadığını görüyor ortada bir icraat görmek istiyor Isparta bu konuda Şırnak’tan sonra ikinci geliyordu şimdi Şırnak’ında duble yolları bitti bizim hala yapılan bir yer yok daha önceki konuşmalarımda da söyledim Isparta bu konuda zulme uğruyor, yıllardır var olan hükümetin milletvekillerine de seslenmek lazım siz orada ne yapıyorsunuz Isparta’ya neden yatırım getirmiyorsunuz diye seslenmek lazım”
İl Başkanı Tandoğan: Özellikle duble yol yapımları için verilen vaatler yerine getirilmiyor

İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Isparta’nın karayolu yatırımlarını eleştirdi. Özellikle duble yol konularında verilen vaatlerin yerine getirilmediğini belirten İl Başkanı Tandoğan, “Isparta bu durum nedeniyle zulme uğruyor” dedi.

İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Isparta’nın karayolu yatırımlarını eleştirdi. Ak Parti Milletvekillerinin Isparta – Antalya, Isparta Konya ve Isparta Burdur Dostluk yollarının duble yol olması için verdiği vaatlerin yapılmadığını ifade eden İl Başkanı Tandoğan, Isparta bu durum nedeniyle zulme uğruyor” dedi.

“Mevcut hükümetin en güzel yaptığı şey vaat vermek halka her seçim geldiğinde her seçim yaklaştığında güzel vaatler veriyor. Isparta’da bu vaatlerden bolca nasibini aldı hatta en büyük zenginlik kaynağı Isparta’nın vaat olduğu Konya yolunun yapılacağının vaatleri verildi, Antalya yolunun yapılacağının vaatleri verildi, özellikle Antalya yolu sürekli tarih atılıyor her seçim öncesi bir önceki dönem 2019’da bitecekti şimdi ise atıldığı tarih her halde 2023 olmuştur Konya yolu sözde 2014 yılında bitecekti ben hiçbir çivinin çakıldığını görmedim. Dostluk yolu zaten tam bir vahim durumda 14-15 yıl oldu o yolu açacağız ve dostluk yolunu sonlandıracağız denildi şuanda proje beğenilmiyor ve yeni bir projelendirme yeni bir yol arayışına giriliyor yani yeni bir vaat ama halkımızın artık gözü açıldı kendi düşündükleri gibi değil neden açıldı artık yapılmadığını görüyor ortada bir icraat görmek istiyor Isparta bu konuda Şırnak’tan sonra ikinci geliyordu şimdi Şırnak’ında duble yolları bitti bizim hala yapılan bir yer yok daha önceki konuşmalarımda da söyledim Isparta bu konuda zulme uğruyor, yıllardır var olan hükümetin milletvekillerine de seslenmek lazım siz orada ne yapıyorsunuz Isparta’ya neden yatırım getirmiyorsunuz diye seslenmek lazım”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.