SİNAN AYDIN'DAN KAYYUM TALEBİ TEPKİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2019 - 23:40, Güncelleme: 26.12.2019 - 23:40
 

SİNAN AYDIN'DAN KAYYUM TALEBİ TEPKİSİ

İyi Parti İl Genel Meclis Üyesi Sinan Aydın, parti üyesi İsmail Bacak ve Sait Uysal’ın Isparta İl Başkanlığına kayyum atanması için Isparta Nöbetçi Sulh Hukuk Mahkemesi'ne dava dilekçesi sunmasına tepki gösterdi.
İyi Parti İl Genel Meclis Üyesi Sinan Aydın, parti üyesi İsmail Bacak ve Sait Uysal’ın Isparta İl Başkanlığına kayyum atanması için Isparta Nöbetçi Sulh Hukuk Mahkemesi'ne dava dilekçesi sunmasına tepki gösterdi. Açıklama şöyle ; " Kongre sürecine girmiş olan İYİ Partimizin; parti üyesi bulunan iki kişi tarafından sanki partimiz kongre süreci ile ilgili gerekenleri yapmıyormuş ve başsız kalmış gibi kamuoyunda algı oluşturmak amacı ile yaptıkları Isparta Nöbetçi Sulh Mahkemesine Isparta İYİ Partiye kayyum atanması ile ilgili verdikleri dilekçe; partimizin üyesi olarak görünen, aslında partimize zarar vermeyi amaç edinmiş olan insanların varlığını gün yüzüne çıkarmıştır.Kötü niyetli kişilerin çalışan organları ile her gün büyüyen partimizi engellemeye çalışmaları, bu kişilerin hangi mihrakların adamları olduklarını göstermektedir. Kaldı ki; genel merkezimiz, seçim yapılsa da yapılmasa da yönetimleri görevden alma ve getirme yetkisine sahiptir. Aslında yapılan Isparta İl Yönetimine kayyum atama girişimi sadece Isparta İl Yönetimimizi hedef almamaktadır. Isparta İl yönetimi üzerinden Sayın Genel Başkanımıza da doğrudan saldırı söz konusudur.İçimizde görünen bazı art niyetli kişilerin şimdiden gün yüzüne çıkması, bizi kamuoyu önünde şimdiye kadar yıpratmaya çalışan insanların kimler olduğu ve amaçlarının kamuoyu tarafından anlaşılmasını ve asıl İYİ'leri halkımıza daha doğru anlatabilme imkanı sağlamıştır.Camiamız tarafından birbirleri ile hakaret derecesinde ilişkileri bulunan insanların, düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı ile bir araya gelmiş olmaları, diğer taraftan bu şahsiyetlerin aslında kamuoyuna karşı böyle göründüğü, aslında partimize karşı gizli bir ittifak içerisinde bulundukları şüphemizi perçinlemiştir.İYİ Partimize karşı yapılan bizi zayıf düşürme girişimi, bizi birbirimize daha fazla kenetlemiştir. Başta sayın Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER'e olan bağlılığımızı pekiştirmiştir. Diğer taraftan gecesini gündüzüne katarak Isparta'mızda partimizin büyümesi ve güçlenmesi için çalışan, İl Başkanımız Sayın Özgür TANDOĞAN'ın yanında olmamızın haklılığını ortaya koymuştur.Partimize zarar vermek amacı ile gerçekleştirilen bu talihsiz eylemi şiddetle kınıyorum.Haberin kamuoyuna yansıması sonrası, İlçe Belediye Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclis Üyeleri olarak, Partimizin geleceği için doğru işler yapan insanlarla birlikte olmaya devam edeceğimiz konusunda hem fikir olduğumuzu da kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.Partimize zarar vermeye çalışanlara sesleniyorum. BAŞARAMAYACAKSINIZ! İyi parti iktidarına engel OLAMAYACAKSINIZ kamuoyunaSaygılarımızla " ifadelerine yer verildi... Sinan AYDINİl Genel Meclis Üyesi
İyi Parti İl Genel Meclis Üyesi Sinan Aydın, parti üyesi İsmail Bacak ve Sait Uysal’ın Isparta İl Başkanlığına kayyum atanması için Isparta Nöbetçi Sulh Hukuk Mahkemesi'ne dava dilekçesi sunmasına tepki gösterdi.

İyi Parti İl Genel Meclis Üyesi Sinan Aydın, parti üyesi İsmail Bacak ve Sait Uysal’ın Isparta İl Başkanlığına kayyum atanması için Isparta Nöbetçi Sulh Hukuk Mahkemesi'ne dava dilekçesi sunmasına tepki gösterdi.

Açıklama şöyle ;

" Kongre sürecine girmiş olan İYİ Partimizin; parti üyesi bulunan iki kişi tarafından sanki partimiz kongre süreci ile ilgili gerekenleri yapmıyormuş ve başsız kalmış gibi kamuoyunda algı oluşturmak amacı ile yaptıkları Isparta Nöbetçi Sulh Mahkemesine Isparta İYİ Partiye kayyum atanması ile ilgili verdikleri dilekçe; partimizin üyesi olarak görünen, aslında partimize zarar vermeyi amaç edinmiş olan insanların varlığını gün yüzüne çıkarmıştır.
Kötü niyetli kişilerin çalışan organları ile her gün büyüyen partimizi engellemeye çalışmaları, bu kişilerin hangi mihrakların adamları olduklarını göstermektedir. Kaldı ki; genel merkezimiz, seçim yapılsa da yapılmasa da yönetimleri görevden alma ve getirme yetkisine sahiptir. Aslında yapılan Isparta İl Yönetimine kayyum atama girişimi sadece Isparta İl Yönetimimizi hedef almamaktadır. Isparta İl yönetimi üzerinden Sayın Genel Başkanımıza da doğrudan saldırı söz konusudur.
İçimizde görünen bazı art niyetli kişilerin şimdiden gün yüzüne çıkması, bizi kamuoyu önünde şimdiye kadar yıpratmaya çalışan insanların kimler olduğu ve amaçlarının kamuoyu tarafından anlaşılmasını ve asıl İYİ'leri halkımıza daha doğru anlatabilme imkanı sağlamıştır.
Camiamız tarafından birbirleri ile hakaret derecesinde ilişkileri bulunan insanların, düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı ile bir araya gelmiş olmaları, diğer taraftan bu şahsiyetlerin aslında kamuoyuna karşı böyle göründüğü, aslında partimize karşı gizli bir ittifak içerisinde bulundukları şüphemizi perçinlemiştir.
İYİ Partimize karşı yapılan bizi zayıf düşürme girişimi, bizi birbirimize daha fazla kenetlemiştir. Başta sayın Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER'e olan bağlılığımızı pekiştirmiştir. Diğer taraftan gecesini gündüzüne katarak Isparta'mızda partimizin büyümesi ve güçlenmesi için çalışan, İl Başkanımız Sayın Özgür TANDOĞAN'ın yanında olmamızın haklılığını ortaya koymuştur.
Partimize zarar vermek amacı ile gerçekleştirilen bu talihsiz eylemi şiddetle kınıyorum.
Haberin kamuoyuna yansıması sonrası, İlçe Belediye Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclis Üyeleri olarak, Partimizin geleceği için doğru işler yapan insanlarla birlikte olmaya devam edeceğimiz konusunda hem fikir olduğumuzu da kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.
Partimize zarar vermeye çalışanlara sesleniyorum. BAŞARAMAYACAKSINIZ! İyi parti iktidarına engel OLAMAYACAKSINIZ kamuoyuna
Saygılarımızla " ifadelerine yer verildi...

Sinan AYDIN
İl Genel Meclis Üyesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.