Bunlara harcayacak vaktimiz yok

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2019 - 23:29, Güncelleme: 27.12.2019 - 23:29
 

Bunlara harcayacak vaktimiz yok

İYİ Parti Üyesi İsmail Bacak ve Sait Uysalın  Isparta teşkilatının organsız kalması nedeniyle kayyum atanması ve kayyumun il kongresini toplamak üzeri görevlendirilmesi isteği ile Isparta Nöbetçi Sulh Hukuk Mahkemesine dava dilekçesi sunması üzerine basına demeç veren İYİ Parti Milletvekili Dr. Aylin Cesur HİÇ BİR SURETTE İYİ PARTİYE KİMSE ZARAR VEREMEZ dedi. Aylin Cesurun basın mensuplarına konu hakkında verdiği beyan şu şekildedir: Bana Kayyuma başvurulmasını soruyorsunuz. Öncelikle şunu ifade etmeliyim henüz İl Başkanlığına tebliğ edilmiş böyle bir evrak yoktur. Ben de sizler gibi Yerel Basından bir yayın organının yayınladığı belgelerin basına yansıması ile duydum. Öncelikle böyle bir başvuru yapılmışsa İl Başkanlığına geldikten sonra vardır diyebiliriz. Siyaseti demokrasiye inanan ve Cumhuriyetimizin olmazsa olmazı demokrasimizin tesisi için icra eden biri olarak kongreye gidilen bir süreçte KAYYUMA BAŞVURUNUN yanlış olduğu düşüncesindeyim. İYİ Parti benim de içinde bulunduğum Genel İdare Kurulunda aldığı kararla tüm Türkiyede teşkilatlarımızda Kongre yapma kararı almış ve takvimini de aylar önce ilan etmiştir. Ispartada da bunun hazırlıkları ilçelerimizde ilimizde hızla ve şevkle sürmektedir. Demokrasiyi ilke edinen bir partiyiz. Bu tür hadiseler Siyasi Partilerde eskiden de olmuştur. yarın da olacaktır. Bizim işimiz değildir. Biz Ispartada İYİ Parti Ailesi olarak iktidar hedefi ile gece gündüz çalışıyoruz. Halkımızın teveccühü de bizi daha da şevkle çalışmaya sevk etmektedir. Bu tartışmalar bize zarar vermez ayrıştırmaz. Biz hep birlikte el ele Ispartamıza hizmet için koşarız. Büyütülüp yorum yapacak kadar önemsemiyorum. Sandık her şeyin ilacıdır. Her gün yeni üyelerle büyüyoruz. 2 sene önce ekilen tohum geçen sene fidan oldu Meclise girdik. 23 Haziran 2019da da fidan ağaç oldu. Türkiyenin en büyük Büyükşehirlerinde İYİ Parti ile meyve verdi demokrasi. Demokrasi diyorum çünkü iktidar her rejimde var. Muhalefet demokrasilerde var. Yarın da kongrelerini tamamlayınca her yerden bize olan teveccüh ve katılımlarla Türkiyenin her yerindeki teşkilatlarımızla Genel Başkanımız Sayın Meral Akşenerin liderliğinde hedefe yürüyeceğiz. Hedef daha İYİ bir Türkiyedir. Kısa cevabımsa şu: İYİ Partimizin hiçbir surette yıpratılmasını tasvip etmiyorum. Bunlarla harcayacak vaktimiz de yoktur. Heybemizde işçinin esnafın memurun köylünün çiftçinin emeklinin işsiz gençlerin annelerin şehit ve gazilerin güvenlik güçlerimizin iş dünyamızın basınımızın kadınlarımızın ve aslında 17 senedir çare bekleyen herkesin derdine çare olmak vardır.

İYİ Parti Üyesi İsmail Bacak ve Sait Uysalın  Isparta teşkilatının organsız kalması nedeniyle kayyum atanması ve kayyumun il kongresini toplamak üzeri görevlendirilmesi isteği ile Isparta Nöbetçi Sulh Hukuk Mahkemesine dava dilekçesi sunması üzerine basına demeç veren İYİ Parti Milletvekili Dr. Aylin Cesur HİÇ BİR SURETTE İYİ PARTİYE KİMSE ZARAR VEREMEZ dedi.

Aylin Cesurun basın mensuplarına konu hakkında verdiği beyan şu şekildedir:

Bana Kayyuma başvurulmasını soruyorsunuz. Öncelikle şunu ifade etmeliyim henüz İl Başkanlığına tebliğ edilmiş böyle bir evrak yoktur. Ben de sizler gibi Yerel Basından bir yayın organının yayınladığı belgelerin basına yansıması ile duydum. Öncelikle böyle bir başvuru yapılmışsa İl Başkanlığına geldikten sonra vardır diyebiliriz.

Siyaseti demokrasiye inanan ve Cumhuriyetimizin olmazsa olmazı demokrasimizin tesisi için icra eden biri olarak kongreye gidilen bir süreçte KAYYUMA BAŞVURUNUN yanlış olduğu düşüncesindeyim.

İYİ Parti benim de içinde bulunduğum Genel İdare Kurulunda aldığı kararla tüm Türkiyede teşkilatlarımızda Kongre yapma kararı almış ve takvimini de aylar önce ilan etmiştir. Ispartada da bunun hazırlıkları ilçelerimizde ilimizde hızla ve şevkle sürmektedir.

Demokrasiyi ilke edinen bir partiyiz. Bu tür hadiseler Siyasi Partilerde eskiden de olmuştur. yarın da olacaktır. Bizim işimiz değildir. Biz Ispartada İYİ Parti Ailesi olarak iktidar hedefi ile gece gündüz çalışıyoruz. Halkımızın teveccühü de bizi daha da şevkle çalışmaya sevk etmektedir.

Bu tartışmalar bize zarar vermez ayrıştırmaz. Biz hep birlikte el ele Ispartamıza hizmet için koşarız. Büyütülüp yorum yapacak kadar önemsemiyorum.

Sandık her şeyin ilacıdır. Her gün yeni üyelerle büyüyoruz. 2 sene önce ekilen tohum geçen sene fidan oldu Meclise girdik. 23 Haziran 2019da da fidan ağaç oldu. Türkiyenin en büyük Büyükşehirlerinde İYİ Parti ile meyve verdi demokrasi. Demokrasi diyorum çünkü iktidar her rejimde var. Muhalefet demokrasilerde var.

Yarın da kongrelerini tamamlayınca her yerden bize olan teveccüh ve katılımlarla Türkiyenin her yerindeki teşkilatlarımızla Genel Başkanımız Sayın Meral Akşenerin liderliğinde hedefe yürüyeceğiz. Hedef daha İYİ bir Türkiyedir.

Kısa cevabımsa şu:

İYİ Partimizin hiçbir surette yıpratılmasını tasvip etmiyorum. Bunlarla harcayacak vaktimiz de yoktur. Heybemizde işçinin esnafın memurun köylünün çiftçinin emeklinin işsiz gençlerin annelerin şehit ve gazilerin güvenlik güçlerimizin iş dünyamızın basınımızın kadınlarımızın ve aslında 17 senedir çare bekleyen herkesin derdine çare olmak vardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.