Cumhuriyet Başsavcısı Akbulut; Kadına Şiddete Dikkat Çekti!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2019 - 16:03, Güncelleme: 30.12.2019 - 16:03
 

Cumhuriyet Başsavcısı Akbulut; Kadına Şiddete Dikkat Çekti!

Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, kadına yönelik her türlü şiddetin kabul edilemez olduğunu belirterek; “Bu eylemin son safhası adliyelerdir. Kadına yönelik şiddette önemli olanın şiddeti gerçekleştirmeden önleyici faaliyetlerde bulunmaktır” dedi.
Isparta Koruma Kurulu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut Başkanlığında toplanarak önemli kararlar aldı. 2019 Yılının son koruma kurulları toplantısı Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde gerçekleştirildi. Geçtiğimiz gün yapılan Koruma Kurulları toplantısı Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, Isparta Cumhuriyet Savcısı Talat Kurutan, Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Ziya Şahin, İŞKUR İl Müdürü Gürsel Öksüz, Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Halk Bankası müdürü, Ziraat Odası Başkanı, Ziraat Bankası Müdürü, Isparta E tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü, Isparta İl Milli Eğitim Müdürü, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı, Isparta Baro Başkanı, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Isparta Ticaret Borsası Başkanı, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili, Keçiborlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Gönen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü, Atabey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, KADEM ve Hayat İçin Eğitim Derneği temsilcileri katıldı. BAŞSAVCI AKBULUT, KADINA ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİ Toplantıda gündemdeki maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, son günlerde gündemde yer edinen kadına yönelik şiddet olaylarının artmasıyla kurul üyelerini bilgilendirdi.  Kadına yönelik şiddeti kınayan Akbulut, şiddetin her türlüsüne karşı olduğunu belirterek bu eylemin son safhasının adliyeler olduğunu ifade etmiştir. Kadına yönelik şiddette önemli olanın şiddeti gerçekleştirmeden önleyici faaliyetlerde bulunmak olduğunun altını çizdi. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen koruma kurulları toplantısında, Hayat İçin Eğitim Derneği tarafından eski bir yükümlünün istihdamının sağlaması kararlaştırıldı ve kurul toplantısı sona erdi.
Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, kadına yönelik her türlü şiddetin kabul edilemez olduğunu belirterek; “Bu eylemin son safhası adliyelerdir. Kadına yönelik şiddette önemli olanın şiddeti gerçekleştirmeden önleyici faaliyetlerde bulunmaktır” dedi.

Isparta Koruma Kurulu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut Başkanlığında toplanarak önemli kararlar aldı. 2019 Yılının son koruma kurulları toplantısı Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde gerçekleştirildi. Geçtiğimiz gün yapılan Koruma Kurulları toplantısı Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, Isparta Cumhuriyet Savcısı Talat Kurutan, Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Ziya Şahin, İŞKUR İl Müdürü Gürsel Öksüz, Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Halk Bankası müdürü, Ziraat Odası Başkanı, Ziraat Bankası Müdürü, Isparta E tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü, Isparta İl Milli Eğitim Müdürü, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı, Isparta Baro Başkanı, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Isparta Ticaret Borsası Başkanı, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili, Keçiborlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Gönen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü, Atabey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, KADEM ve Hayat İçin Eğitim Derneği temsilcileri katıldı.
BAŞSAVCI AKBULUT, KADINA
ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİ
Toplantıda gündemdeki maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, son günlerde gündemde yer edinen kadına yönelik şiddet olaylarının artmasıyla kurul üyelerini bilgilendirdi.  Kadına yönelik şiddeti kınayan Akbulut, şiddetin her türlüsüne karşı olduğunu belirterek bu eylemin son safhasının adliyeler olduğunu ifade etmiştir. Kadına yönelik şiddette önemli olanın şiddeti gerçekleştirmeden önleyici faaliyetlerde bulunmak olduğunun altını çizdi.
Denetimli Serbestlik Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen koruma kurulları toplantısında, Hayat İçin Eğitim Derneği tarafından eski bir yükümlünün istihdamının sağlaması kararlaştırıldı ve kurul toplantısı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.