Aralarında cezaevi firarisinin de bulunduğu 37 kişi yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2019 - 15:55, Güncelleme: 31.12.2019 - 15:55
 

Aralarında cezaevi firarisinin de bulunduğu 37 kişi yakalandı

Isparta’da polisin yaptığı 1 haftalık çalışmalarda aranan 37 şüpheli yakalandı.
Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kentte aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Polisin, il merkezinde 23 - 29 Aralık tarihleri arasında yaptığı çalışmalar kapsamında, haklarında yakalama kararı bulunan 37 şüpheli yakalandı. Yakalanan şahısların, gerekli işlemleri sonrasında adli makamlara sevk edildiği öğrenildi. Yakalananlar arasında ayrıca, ‘Birden Fazla Kişi ile Tehdit’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan Ş.G., ‘Birden Fazla Kişi ile Tehdit’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan M.G., ‘Silahla Tehdit’ suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan E.A. ile ‘Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması’, ‘Hırsızlık’, ‘Dolandırıcılık’ ve ‘Parada Sahtecilik’ suçlarından 6 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan H.G.’nin de bulunduğu bildirildi.
Isparta’da polisin yaptığı 1 haftalık çalışmalarda aranan 37 şüpheli yakalandı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kentte aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Polisin, il merkezinde 23 - 29 Aralık tarihleri arasında yaptığı çalışmalar kapsamında, haklarında yakalama kararı bulunan 37 şüpheli yakalandı. Yakalanan şahısların, gerekli işlemleri sonrasında adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

Yakalananlar arasında ayrıca, ‘Birden Fazla Kişi ile Tehdit’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan Ş.G., ‘Birden Fazla Kişi ile Tehdit’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan M.G., ‘Silahla Tehdit’ suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan E.A. ile ‘Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması’, ‘Hırsızlık’, ‘Dolandırıcılık’ ve ‘Parada Sahtecilik’ suçlarından 6 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan H.G.’nin de bulunduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.