Bu Mahallede 3 gündür su yok

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2020 - 15:49, Güncelleme: 04.01.2020 - 15:49
 

Bu Mahallede 3 gündür su yok

Isparta'nın Eğirdir İlçesinin Göl kenarında bulunan Seydim mahallesine 3 gündür sular kesik.
Isparta'nın Eğirdir İlçesinin Göl kenarında bulunan Seydim mahallesine 3 gündür sular kesik. Edinilen bilgilere göre planlı su kesintilerin yapıldığı mahalleye 3 gündür su verilemiyor. Seydim Mahallesi Muhtarı Bilal Gülbudak ise su sorununu Eğirdir Belediyesi'ne ait itfaiye aracından mahalleye su dağıtarak kısa süreli çözüm buludu. Mahalle Muhtarı Gülbudak ''Su kesintisi Seydim Mahallesinden Babasultan'a kadar olan binalarda devam ediyor. Şebeke hattındaki tamir ve tıkanıklık arama çalışması devam ediyor. Arıza giderilinceye kadar ara ara su kesintileri devam edecek. Mahalle halkımızı önlem alması gerekiyor ''dedi
Isparta'nın Eğirdir İlçesinin Göl kenarında bulunan Seydim mahallesine 3 gündür sular kesik.

Isparta'nın Eğirdir İlçesinin Göl kenarında bulunan Seydim mahallesine 3 gündür sular kesik. Edinilen bilgilere göre planlı su kesintilerin yapıldığı mahalleye 3 gündür su verilemiyor. Seydim Mahallesi Muhtarı Bilal Gülbudak ise su sorununu Eğirdir Belediyesi'ne ait itfaiye aracından mahalleye su dağıtarak kısa süreli çözüm buludu.

Mahalle Muhtarı Gülbudak ''Su kesintisi Seydim Mahallesinden Babasultan'a kadar olan binalarda devam ediyor. Şebeke hattındaki tamir ve tıkanıklık arama çalışması devam ediyor. Arıza giderilinceye kadar ara ara su kesintileri devam edecek. Mahalle halkımızı önlem alması gerekiyor ''dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.