İlçelerde Eğitime ara verildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2020 - 21:01, Güncelleme: 06.01.2020 - 21:01
 

İlçelerde Eğitime ara verildi

İlçemizde kar yağışının etkili olması sebebiyle yarın (7 Ocak 2020 Salı) okulların tatil olduğu bildirildi.
İlçemizde kar yağışının etkili olması sebebiyle yarın (7 Ocak 2020 Salı) okulların tatil olduğu bildirildi. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada " Eğirdir ilçe genelinde devam eden kar yağışı ve meterolojik verilere göre yarın da yoğun kar yağışı beklendiğinden ilçe genelinde eğitim ve öğretime 07.01.2020 günü 1(bir) gün süreyle ara verilmiştir" denildi. EĞİRDİR KÖYLERİDE TATİL Eğirdir'de yoğun kar yağışı devam ederken çoğu köy yollarının da kapalı olduğu bildirildi. An itibariyle Eğirdir ilçesine bağlı Sorkuncak, Bağacık, Bağören, Beydere, Yılgıncak, Gökçehöyük, Akpınar köyü yolları, Sipahiler Köyü ile Yuvalı Köyü arası, Barla'da ana yollar ve ara yolların kapalı olduğu bildirildi. Ayrıca Barla'da elektrik kesintisi devam ediyor. GELENDOST TATİL Gelendost ilçemiz genelinde de devam eden kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 7 Ocak 2020 salı günü eğitim öğretime ara verilmiştir. ŞARKİKARAAĞAÇ TATİL Şarkikaraağaç ilçe genelinde devam eden kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 7 Ocak 2020 salı günü eğitim öğretime ara verilmiştir. YENİŞARBADEMİLİ'DE OKULLARA KAR ENGELİ Isparta'nın Yenişarbademli İlçesinde 07.01.2020 günü eğitim ve öğretime 1 gün süreyle kar izni verildi. Kaymakamlık tarafından alınan kararda şu ifadelere yer verildi: "Meteoroloji verilerine göre 07.01.2020 akşam saatlerine kadar devam etmesi beklenen kar yağışından dolayı öğrenci ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için 07.01.2020 Salı günü ilçemiz genelinde eğitim-öğretime bir gün daha ara verilmiştir. Ayrıca Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelliler bir gün idari izinli sayılacaklardır."
İlçemizde kar yağışının etkili olması sebebiyle yarın (7 Ocak 2020 Salı) okulların tatil olduğu bildirildi.

İlçemizde kar yağışının etkili olması sebebiyle yarın (7 Ocak 2020 Salı) okulların tatil olduğu bildirildi. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada " Eğirdir ilçe genelinde devam eden kar yağışı ve meterolojik verilere göre yarın da yoğun kar yağışı beklendiğinden ilçe genelinde eğitim ve öğretime 07.01.2020 günü 1(bir) gün süreyle ara verilmiştir" denildi.

EĞİRDİR KÖYLERİDE TATİL

Eğirdir'de yoğun kar yağışı devam ederken çoğu köy yollarının da kapalı olduğu bildirildi. An itibariyle Eğirdir ilçesine bağlı Sorkuncak, Bağacık, Bağören, Beydere, Yılgıncak, Gökçehöyük, Akpınar köyü yolları, Sipahiler Köyü ile Yuvalı Köyü arası, Barla'da ana yollar ve ara yolların kapalı olduğu bildirildi. Ayrıca Barla'da elektrik kesintisi devam ediyor.

GELENDOST TATİL

Gelendost ilçemiz genelinde de devam eden kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 7 Ocak 2020 salı günü eğitim öğretime ara verilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ TATİL

Şarkikaraağaç ilçe genelinde devam eden kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 7 Ocak 2020 salı günü eğitim öğretime ara verilmiştir.

YENİŞARBADEMİLİ'DE OKULLARA KAR ENGELİ

Isparta'nın Yenişarbademli İlçesinde 07.01.2020 günü eğitim ve öğretime 1 gün süreyle kar izni verildi. Kaymakamlık tarafından alınan kararda şu ifadelere yer verildi: "Meteoroloji verilerine göre 07.01.2020 akşam saatlerine kadar devam etmesi beklenen kar yağışından dolayı öğrenci ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için 07.01.2020 Salı günü ilçemiz genelinde eğitim-öğretime bir gün daha ara verilmiştir. Ayrıca Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelliler bir gün idari izinli sayılacaklardır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.