Kış Tatilinin Vazgeçilmezi Davraz Uygulama Oteli

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2020 - 13:10, Güncelleme: 07.01.2020 - 13:10
 

Kış Tatilinin Vazgeçilmezi Davraz Uygulama Oteli

Türkiye’nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Davraz Kayak Merkezi sezonu açtı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Davraz Kayak Merkezi sezonu açtı. Toros Dağları'nın zirvesinde yer alan Süleyman Demirel Üniversitesi Davraz Uygulama Oteli, 26 twin, 10 triple, 6 suit olmak üzere 42 oda kapasitesi ile misafirlerini bekliyor. Göl manzarasında kayak keyfi sunan Davraz Kayak Merkezinde profesyonel kayakçılar için 8-10 kilometreye ulaşan parkurlar yer alıyor. Misafirlerine açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği sunan Davraz Oteli, öğle yemeklerinde ise alakart hizmeti veriyor. Davraz, Merkez İlçe'ye 26; Süleyman Demirel Havalimanına 58; Eğirdir'e 23; Antalya Uluslararası Havalimanına 125 km. mesafede. Davraz Dağı Kültür Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi, 24 saat internet üzerinden izlenebiliyor. Otel hakkında detaylı bilgi için TIKLAYINIZ
Türkiye’nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Davraz Kayak Merkezi sezonu açtı.

Türkiye’nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Davraz Kayak Merkezi sezonu açtı. Toros Dağları'nın zirvesinde yer alan Süleyman Demirel Üniversitesi Davraz Uygulama Oteli, 26 twin, 10 triple, 6 suit olmak üzere 42 oda kapasitesi ile misafirlerini bekliyor. Göl manzarasında kayak keyfi sunan Davraz Kayak Merkezinde profesyonel kayakçılar için 8-10 kilometreye ulaşan parkurlar yer alıyor. Misafirlerine açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği sunan Davraz Oteli, öğle yemeklerinde ise alakart hizmeti veriyor.

Davraz, Merkez İlçe'ye 26; Süleyman Demirel Havalimanına 58; Eğirdir'e 23; Antalya Uluslararası Havalimanına 125 km. mesafede. Davraz Dağı Kültür Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi, 24 saat internet üzerinden izlenebiliyor.

Otel hakkında detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.