Avda kendini vurdu, öldü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2020 - 00:33, Güncelleme: 08.01.2020 - 00:33
 

Avda kendini vurdu, öldü

Ava çıkan genç, tüfeğin ateşlemesi nedeniyle hayatını kaybetti.
Isparta’da ava çıkan genç tüfeğin ateş alması sonucu yaşamını yitirdi. Olay Dün saat 15.00 sıralarında Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Çetince köyünde meydana geldi. Nuri Çetin (22) arkadaşları ile köyün ormanlık alanına avlanmak için öğleye doğru köyden çıktı. Bir süre avlanan ekip köye döndükleri esnada kar kaplı zeminde ayağının kayması sonucu düşen Nuri Çetin’in iddiaya göre elindeki tüfek düşerek ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalarla ağır yaralanan şahıs sağlık ekipleri olay yerine gelinceye kadar yaşamını yitirdi. Sağlık ekiplerinin haber vermesi üzerine Yalvaç Nöbetçi Savcılığı talimatı ile talihsiz gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Yalvaç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Babasını bir süre önce kanser hastalığı nedeni ile kaybeden Nuri Çetin’in sera işi ile uğraştığı ve 1 kız 1 erkek kardeş ile annesinin bakımını sağladığı bildirildi.
Ava çıkan genç, tüfeğin ateşlemesi nedeniyle hayatını kaybetti.

Isparta’da ava çıkan genç tüfeğin ateş alması sonucu yaşamını yitirdi. Olay Dün saat 15.00 sıralarında Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Çetince köyünde meydana geldi.

Nuri Çetin (22) arkadaşları ile köyün ormanlık alanına avlanmak için öğleye doğru köyden çıktı. Bir süre avlanan ekip köye döndükleri esnada kar kaplı zeminde ayağının kayması sonucu düşen Nuri Çetin’in iddiaya göre elindeki tüfek düşerek ateş aldı.

Tüfekten çıkan saçmalarla ağır yaralanan şahıs sağlık ekipleri olay yerine gelinceye kadar yaşamını yitirdi. Sağlık ekiplerinin haber vermesi üzerine Yalvaç Nöbetçi Savcılığı talimatı ile talihsiz gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Yalvaç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Babasını bir süre önce kanser hastalığı nedeni ile kaybeden Nuri Çetin’in sera işi ile uğraştığı ve 1 kız 1 erkek kardeş ile annesinin bakımını sağladığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.