İHH Isparta Temsilciliği Gazetecilerle buluştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2020 - 14:33, Güncelleme: 08.01.2020 - 14:33
 

İHH Isparta Temsilciliği Gazetecilerle buluştu

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, basının yaptıkları çalışmaların kamuoyuna aktarılması konusunda basının çok önemli bir misyon üstlendiğini belirterek; “Basın bizim gözümüz, kulağımız ve dilimizdir. Tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle bugün İHH Isparta Temsilciliğinin bulunduğu Cumhuriyet Caddesi’ndeki merkezinde gazetecilerle kahvaltılı sohbet toplantısı düzenledi. Saat 10.00’da başlayan toplantıya; İHH Yönetim Kurulu ve gazeteciler katıldı. AKÇİL; “BASIN ÇOK ÖNEMLİ BİR MİSYON ÜSTLENİYOR”Katılımlarından dolayı tüm gazetecilere teşekkür eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada; “Basın, gerek ülkemizde gerek ilimizde demokrasinin, çok sesliliğin ve özgürlüklerin gelişmesinde ve bizlerin yaptığı çalışmaların kamuoyuna duyrulmasında çok önemli bir işlev görmektedir. “SİZLER BİZİM GÖZÜMÜZ,KULAĞIMIZSINIZ”Büyük bir özveriyle çalışan basın emekçilerimiz adeta bizim ve toplumun gözü, kulağı ve dilidir. 126 yıllık köklü geçmişi ile basınımız, ülkemiz ve ilimizdeki tüm süreçlerde çok özel bir rol üstlenmiştir. Basınımız, yerel yönetimlerin çalışmalarının tüm toplum ve kamuoyu ile buluşmasında da her zaman hassas davranmış, sorgulayıcı olmuş, yerinden yönetim ilkesine hassasiyetle yaklaşmıştır. Bu noktada Isparta basınının ilgisi bizler açısından her zaman son derece teşvik edici ve denetleyici olmuştur. “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN”Bu vesileyle İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği olarak şahsım ve yönetim kurulum adına, tüm basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Söz konusu toplantı, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği yöneticileri ile Isparta’da görev yapan gazetecilerin toplu resim çekilmesi ve günün anısına hediye takdimi ile sona erdi.  
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, basının yaptıkları çalışmaların kamuoyuna aktarılması konusunda basının çok önemli bir misyon üstlendiğini belirterek; “Basın bizim gözümüz, kulağımız ve dilimizdir. Tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle bugün İHH Isparta Temsilciliğinin bulunduğu Cumhuriyet Caddesi’ndeki merkezinde gazetecilerle kahvaltılı sohbet toplantısı düzenledi. Saat 10.00’da başlayan toplantıya; İHH Yönetim Kurulu ve gazeteciler katıldı.

AKÇİL; “BASIN ÇOK ÖNEMLİ BİR MİSYON ÜSTLENİYOR”

Katılımlarından dolayı tüm gazetecilere teşekkür eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada; “Basın, gerek ülkemizde gerek ilimizde demokrasinin, çok sesliliğin ve özgürlüklerin gelişmesinde ve bizlerin yaptığı çalışmaların kamuoyuna duyrulmasında çok önemli bir işlev görmektedir.

“SİZLER BİZİM GÖZÜMÜZ,KULAĞIMIZSINIZ”

Büyük bir özveriyle çalışan basın emekçilerimiz adeta bizim ve toplumun gözü, kulağı ve dilidir. 126 yıllık köklü geçmişi ile basınımız, ülkemiz ve ilimizdeki tüm süreçlerde çok özel bir rol üstlenmiştir. Basınımız, yerel yönetimlerin çalışmalarının tüm toplum ve kamuoyu ile buluşmasında da her zaman hassas davranmış, sorgulayıcı olmuş, yerinden yönetim ilkesine hassasiyetle yaklaşmıştır. Bu noktada Isparta basınının ilgisi bizler açısından her zaman son derece teşvik edici ve denetleyici olmuştur.

“10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN”

Bu vesileyle İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği olarak şahsım ve yönetim kurulum adına, tüm basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Söz konusu toplantı, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği yöneticileri ile Isparta’da görev yapan gazetecilerin toplu resim çekilmesi ve günün anısına hediye takdimi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.