Bellona Kavşağı'nın adı Gülkent Kavşağı oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2020 - 16:26, Güncelleme: 13.01.2020 - 16:26
 

Bellona Kavşağı'nın adı Gülkent Kavşağı oldu

Isparta Belediye Meclisi önemli bir karar aldı. Bu kapsamda İstanbul yolunda uzun yıllardır Bellona olarak bilinen kavşağın ismi değiştirildi. Meclis kararı ile kavşağın ismi Gülkent oldu.
Isparta Belediye Meclisi'nin Ocak ayı son toplantısı bugün gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in başkanlığında yapılan meclis toplantısında isim komisyonu önemli bir maddeyi meclis gündemine getirdi.  Belediye Meclisi İsim Komisyonu Başkanı Erdal Çelik, İstanbul yolu üzerinde uzun yıllardır  Bellona olarak bilinen kavşağın isminin Gülkent Kavşağı olarak değiştirilmesini komisyon olarak uygun bulduklarını açıkladı. Komisyonun raporu üzerine bir konuşma yapan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, farklı bir ismi olan kavşağa Isparta ile özdeşleşen bir ad koyduklarını söyledi.  “Önceki yıllarda bir işyeri açılmış oraya ve o işyerinin ismini kavşakla özdeştirmişler ve kafalarda öyle kalmış bu bizimle alakalı Isparta’mızı temsil eden Isparta’mızla herhangi bir ilişkisi olan firma değil ve şuanda da orada değil eğer bir yollarımızı kavşaklarımız bir firma isimleriyle özdeştirirsek şehrimizin özelliğini kaybederiz. Onun için gül bizim kendi simgemiz o bölgede bulunan bankalarda Gülkent şubesi diyorlar onun için o kavşak artık firma ismi değil de Gülkent olarak anılması gerektiğini düşündüğümüz için böyle bir taleple uygun görülmüştür.”    İsim komisyonunun raporu oy birliği ile kabul edildi. Artık İstanbul Yolu üzerindeki Bellona Kavşağının adı Gülkent Kavşağı oldu.  
Isparta Belediye Meclisi önemli bir karar aldı. Bu kapsamda İstanbul yolunda uzun yıllardır Bellona olarak bilinen kavşağın ismi değiştirildi. Meclis kararı ile kavşağın ismi Gülkent oldu.

Isparta Belediye Meclisi'nin Ocak ayı son toplantısı bugün gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in başkanlığında yapılan meclis toplantısında isim komisyonu önemli bir maddeyi meclis gündemine getirdi.

 Belediye Meclisi İsim Komisyonu Başkanı Erdal Çelik, İstanbul yolu üzerinde uzun yıllardır  Bellona olarak bilinen kavşağın isminin Gülkent Kavşağı olarak değiştirilmesini komisyon olarak uygun bulduklarını açıkladı.

Komisyonun raporu üzerine bir konuşma yapan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, farklı bir ismi olan kavşağa Isparta ile özdeşleşen bir ad koyduklarını söyledi.

 “Önceki yıllarda bir işyeri açılmış oraya ve o işyerinin ismini kavşakla özdeştirmişler ve kafalarda öyle kalmış bu bizimle alakalı Isparta’mızı temsil eden Isparta’mızla herhangi bir ilişkisi olan firma değil ve şuanda da orada değil eğer bir yollarımızı kavşaklarımız bir firma isimleriyle özdeştirirsek şehrimizin özelliğini kaybederiz. Onun için gül bizim kendi simgemiz o bölgede bulunan bankalarda Gülkent şubesi diyorlar onun için o kavşak artık firma ismi değil de Gülkent olarak anılması gerektiğini düşündüğümüz için böyle bir taleple uygun görülmüştür.”   

İsim komisyonunun raporu oy birliği ile kabul edildi. Artık İstanbul Yolu üzerindeki Bellona Kavşağının adı Gülkent Kavşağı oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.