Yalvaç Emniyet Müdürlüğü Binası Ödeneği Çıktı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2020 - 23:22, Güncelleme: 13.02.2020 - 23:22
 

Yalvaç Emniyet Müdürlüğü Binası Ödeneği Çıktı

Yapımı uzun süredir sürüncemede kalan Yalvaç Emniyet Müdürlüğü yeni binası için ödenek müjdesi geldi.
İlk etapta, Emniyet Genel Müdürlüğü ile İstanbul Belediyesi arasındaki protokol gereği belediye tarafından yapılacağı duyurulan yeni emniyet binası, belediyenin el değiştirmesinin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü yatırım programına aktarılmıştı. Bir süredir ödenek bekleyen Yalvaç Emniyet Müdürlüğü binası için bugün ödeneğin tahsis edildiği müjdesi gazetemize ulaştı. Yalvaç’ın Senirkent yolu girişinde, Şallı Petrol karşısındaki araziye yapılması öngörülen yeni emniyet binası için kısa süre içerisinde ihaleye çıkılarak bu yılın yaz aylarında inşaata başlamasının beklendiği ifade edildi.
Yapımı uzun süredir sürüncemede kalan Yalvaç Emniyet Müdürlüğü yeni binası için ödenek müjdesi geldi.

İlk etapta, Emniyet Genel Müdürlüğü ile İstanbul Belediyesi arasındaki protokol gereği belediye tarafından yapılacağı duyurulan yeni emniyet binası, belediyenin el değiştirmesinin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü yatırım programına aktarılmıştı.

Bir süredir ödenek bekleyen Yalvaç Emniyet Müdürlüğü binası için bugün ödeneğin tahsis edildiği müjdesi gazetemize ulaştı.

Yalvaç’ın Senirkent yolu girişinde, Şallı Petrol karşısındaki araziye yapılması öngörülen yeni emniyet binası için kısa süre içerisinde ihaleye çıkılarak bu yılın yaz aylarında inşaata başlamasının beklendiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.