Isparta’da bir yere gelmek için birinin oğlu olmak gerekiyormuş

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2020 - 19:00, Güncelleme: 20.02.2020 - 19:00
 

Isparta’da bir yere gelmek için birinin oğlu olmak gerekiyormuş

İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’un oğlunun Isparta Belediyesi’nin avukatı olması konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Isparta’da belirli görevlere gelmek için birinin oğlu olmak gerekiyormuş” diyen İl Başkanı Tandoğan, alınan karara tepki gösterdi.
Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’un oğlu Isparta Belediyesi’nin avukatı oldu. İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan’dan eleştiri gecikmedi. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’un oğlunun Isparta Belediyesi’nin avukatı olması konusunda İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Isparta’da belirli görevlere gelmek için birinin oğlu olmak gerekiyormuş” diyen İl Başkanı Tandoğan, alınan karara tepki gösterdi, “Şeffaf belediyecilik anlayışınızdan şüphe ediyoruz” dedi. ‘Şimdiye kadar hep şunu söylediler şeffaf belediyecilik, şeffaf belediyecilik dediler ama çok şeffaf bir şekilde hukukla ilgilenmesi için AK Parti il başkanının oğlunu göreve aldılar. Çok ilginçtir demek ki Isparta’mızda ille birilerinin oğlu, tanıdığı, eşi dostu olması lazım ki hukuk işleri için alınacak avukatın oradan çıkması lazım ben torpilin bitmesi liyakat kavramıyla yapılmasını hep söyledik zaten partimizin niyeti de buydu. Bugün bir avukat alımında bir il başkanının oğlu alınabiliyorsa şahsen ben kendi adıma ar ederim şuan benim oğlumda lisede okuyor, hukuk düşünüyor avukat olsa inanın ben Isparta belediyesinde avukat olarak çalışması yerine yanımda evimde oturmasını tercih ederim. Böyle bir durumda dışarıda bir yığın avukatımız varken oda yeni mezun bir arkadaşımız kesinlikle bir şey demiyorum ama babasının torpiliyle bir noktaya geliyorsa babasının torpili bittiği zaman o görevde nasıl kalacak liyakat olursa hangi belediye başkanı gelirse gelsin hakkaniyet ve hukuk olduğu için kendi görevinde devam eder. Şuan için şükrü başkanın belediyeyi kaybetmesi durumunda o avukatı görevden alırlar, oğlunu avukat diyerekten Isparta belediyesine avukat alındığı için samimiyetlerinden şüphe ederim.’  
İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’un oğlunun Isparta Belediyesi’nin avukatı olması konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Isparta’da belirli görevlere gelmek için birinin oğlu olmak gerekiyormuş” diyen İl Başkanı Tandoğan, alınan karara tepki gösterdi.

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’un oğlu Isparta Belediyesi’nin avukatı oldu. İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan’dan eleştiri gecikmedi.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’un oğlunun Isparta Belediyesi’nin avukatı olması konusunda İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Isparta’da belirli görevlere gelmek için birinin oğlu olmak gerekiyormuş” diyen İl Başkanı Tandoğan, alınan karara tepki gösterdi, “Şeffaf belediyecilik anlayışınızdan şüphe ediyoruz” dedi.

‘Şimdiye kadar hep şunu söylediler şeffaf belediyecilik, şeffaf belediyecilik dediler ama çok şeffaf bir şekilde hukukla ilgilenmesi için AK Parti il başkanının oğlunu göreve aldılar. Çok ilginçtir demek ki Isparta’mızda ille birilerinin oğlu, tanıdığı, eşi dostu olması lazım ki hukuk işleri için alınacak avukatın oradan çıkması lazım ben torpilin bitmesi liyakat kavramıyla yapılmasını hep söyledik zaten partimizin niyeti de buydu. Bugün bir avukat alımında bir il başkanının oğlu alınabiliyorsa şahsen ben kendi adıma ar ederim şuan benim oğlumda lisede okuyor, hukuk düşünüyor avukat olsa inanın ben Isparta belediyesinde avukat olarak çalışması yerine yanımda evimde oturmasını tercih ederim. Böyle bir durumda dışarıda bir yığın avukatımız varken oda yeni mezun bir arkadaşımız kesinlikle bir şey demiyorum ama babasının torpiliyle bir noktaya geliyorsa babasının torpili bittiği zaman o görevde nasıl kalacak liyakat olursa hangi belediye başkanı gelirse gelsin hakkaniyet ve hukuk olduğu için kendi görevinde devam eder. Şuan için şükrü başkanın belediyeyi kaybetmesi durumunda o avukatı görevden alırlar, oğlunu avukat diyerekten Isparta belediyesine avukat alındığı için samimiyetlerinden şüphe ederim.’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.