Kadın girişimciler ihracat yapacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2020 - 00:50, Güncelleme: 22.02.2020 - 00:50
 

Kadın girişimciler ihracat yapacak

Kadın girişimcilere yönelik fiziki bir network kurmak amacıyla “Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Network’ü Toplantısı” düzenlendi.
Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde ülke ihracatının arttırılması vizyonuna ve kadın girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak şekilde, kadın girişimcilere yönelik fiziki bir network kurmak amacıyla “Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Network’ü Toplantısı” düzenlendi. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı Ticaret Uzmanlarının sunumlarını gerçekleştirdiği toplantıya Isparta KGK İcra Komitesi Başkanı Zuhal Büyükçulcu ve Kadın Girişimciler katılım sağladı.
Kadın girişimcilere yönelik fiziki bir network kurmak amacıyla “Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Network’ü Toplantısı” düzenlendi.

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde ülke ihracatının arttırılması vizyonuna ve kadın girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak şekilde, kadın girişimcilere yönelik fiziki bir network kurmak amacıyla “Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Network’ü Toplantısı” düzenlendi.

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı Ticaret Uzmanlarının sunumlarını gerçekleştirdiği toplantıya Isparta KGK İcra Komitesi Başkanı Zuhal Büyükçulcu ve Kadın Girişimciler katılım sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.