Başkan Aybatılı: Milletimizin başı sağ olsun

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2020 - 14:56, Güncelleme: 28.02.2020 - 14:56
 

Başkan Aybatılı: Milletimizin başı sağ olsun

İdlib'de Türk askerlerine yönelik hain hava saldırısında 33 Türk askeri şehit düştü. Alçak saldırı sonrası Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Onursal Başkanı Mehmet Aybatılı bir başsağlığı mesajı yayınladı.
Türkiye'de ve dünyada tüm gözler İdlib’e çevrildi. Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'de 33 askerin şehit olduğu hain saldırının ardından Tüm Türkiye yasa boğuldu. Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı'da şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayınladı. Türk milletine başsağlığı dileyen Başkan Aybatılı, şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi. Türk milletinin yalnız olmadığını belirten Başkan Aybatılı, “Türkiye yalnız değildir. Ülkesinin varlığı ve bütünlüğü için en zor şartlarda mücadele veren ordumuz yalnız değildir. Onların arkasında Mehmetçiği, yokluk ve sıkıntılar içinde kağnılarla taşıdığı top mermileriyle destekleyip İstiklal Savaşı’nı kazanmasında en büyük gücü oluşturan aziz Türk milleti vardır” dedi. Mevzu ülke olduğunda her türlü fedakarlığa hazır olduklarını ifade eden Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:  "Birlik ve beraberliğimiz, bize saldıran ve her türlü meşruiyetten yoksun olan güçlerin en büyük hedefidir. En kararlı biçimde ve tereddüt göstermeden birliğimizi korumak ve aynı hedefler etrafında kenetlenmek, devletimizin bu saldırılar karşısında herkese gereken cevabı verdiğini ve vereceğini görmek, bizi güçlü kılacak en büyük dayanağımızdır. Tekrar aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyorum. Türkiye hiçbir saldırıya kayıtsız kalacak bir ülke değildir. Diplomasi ve uluslararası düzeyde tüm girişimler devam ederken, sahada ülkemizi hedef alan her saldırı, en ağır biçimde cevabını alacaktır.”
İdlib'de Türk askerlerine yönelik hain hava saldırısında 33 Türk askeri şehit düştü. Alçak saldırı sonrası Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Onursal Başkanı Mehmet Aybatılı bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Türkiye'de ve dünyada tüm gözler İdlib’e çevrildi. Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'de 33 askerin şehit olduğu hain saldırının ardından Tüm Türkiye yasa boğuldu.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı'da şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimiz için bir başsağlığı mesajı yayınladı. Türk milletine başsağlığı dileyen Başkan Aybatılı, şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Türk milletinin yalnız olmadığını belirten Başkan Aybatılı, “Türkiye yalnız değildir. Ülkesinin varlığı ve bütünlüğü için en zor şartlarda mücadele veren ordumuz yalnız değildir. Onların arkasında Mehmetçiği, yokluk ve sıkıntılar içinde kağnılarla taşıdığı top mermileriyle destekleyip İstiklal Savaşı’nı kazanmasında en büyük gücü oluşturan aziz Türk milleti vardır” dedi.

Mevzu ülke olduğunda her türlü fedakarlığa hazır olduklarını ifade eden Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

 "Birlik ve beraberliğimiz, bize saldıran ve her türlü meşruiyetten yoksun olan güçlerin en büyük hedefidir. En kararlı biçimde ve tereddüt göstermeden birliğimizi korumak ve aynı hedefler etrafında kenetlenmek, devletimizin bu saldırılar karşısında herkese gereken cevabı verdiğini ve vereceğini görmek, bizi güçlü kılacak en büyük dayanağımızdır. Tekrar aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyorum. Türkiye hiçbir saldırıya kayıtsız kalacak bir ülke değildir. Diplomasi ve uluslararası düzeyde tüm girişimler devam ederken, sahada ülkemizi hedef alan her saldırı, en ağır biçimde cevabını alacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.