AEDAŞ çalışanları, omurilik felçlileri için koştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2020 - 12:39, Güncelleme: 02.03.2020 - 12:39
 

AEDAŞ çalışanları, omurilik felçlileri için koştu

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği TOFD ile omurilik felcine dikkat çekmek amacıyla işbirliğine giden Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. AEDAŞ bu yıl da Runatolia Maratonundaydı. 30 AEDAŞ çalışanı akülü tekerlekli sandalye alımına katkı sağlamak üzere Uluslararası Antalya Maratonu Runatoliada koştu. Çalışanlar bireysel olarak bağış toplarken AEDAŞ da TOFDye bir adet akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu. 2006 yılından bu yana yapılan profesyonel ve amatör sporcuları markaları sivil toplum örgütlerini aynı çatı altında buluşturan Uluslararası Antalya Maratonu 2015 yılından itibaren Runatolia Maratonu adını aldı. 1 Mart Pazar günü 15incisi gerçekleştirilen maratona bu yıl da dünyanın dört bir yanından ve yurt içinden yoğun katılım oldu. Runatoliada Adım Adım çatısı altında TOFD ile birlikte omurilik felçlileri için koşarak bir farkındalık yaratmayı hedeflediklerini dile getiren AEDAŞ Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu Ülke turizmine ve Antalyamızın tanıtımına büyük katkı sağlayan Runatolia Maratonunda yer almak bizim için çok değerli. Bir yandan bölgemizin tanıtımına katkıda bulunmak diğer yandan da omurilik felcine dikkat çekebilmek için çalışanlarımız ile her yıl Runatoliada yer alıyoruz. Bu yardımseverlik koşusuna katılan tüm çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum diye konuştu. Mehmet Halıcı [Açıklama: Açıklama: cid:[email protected]]Mese İletişim Danışmanlığı A.Ş. İstiklal Caddesi Suriye Pasajı No:166 Kat:5 Daire: 47 Beyoğlu- İstanbul Tel             : 90 212 245 33 23 Mobile    : 90 533 208 60 12 Fax            : 90 212 245 33 10 [email protected]

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği TOFD ile omurilik felcine dikkat çekmek amacıyla işbirliğine giden Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. AEDAŞ bu yıl da Runatolia Maratonundaydı. 30 AEDAŞ çalışanı akülü tekerlekli sandalye alımına katkı sağlamak üzere Uluslararası Antalya Maratonu Runatoliada koştu. Çalışanlar bireysel olarak bağış toplarken AEDAŞ da TOFDye bir adet akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

2006 yılından bu yana yapılan profesyonel ve amatör sporcuları markaları sivil toplum örgütlerini aynı çatı altında buluşturan Uluslararası Antalya Maratonu 2015 yılından itibaren Runatolia Maratonu adını aldı. 1 Mart Pazar günü 15incisi gerçekleştirilen maratona bu yıl da dünyanın dört bir yanından ve yurt içinden yoğun katılım oldu. Runatoliada Adım Adım çatısı altında TOFD ile birlikte omurilik felçlileri için koşarak bir farkındalık yaratmayı hedeflediklerini dile getiren AEDAŞ Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu Ülke turizmine ve Antalyamızın tanıtımına büyük katkı sağlayan Runatolia Maratonunda yer almak bizim için çok değerli. Bir yandan bölgemizin tanıtımına katkıda bulunmak diğer yandan da omurilik felcine dikkat çekebilmek için çalışanlarımız ile her yıl Runatoliada yer alıyoruz. Bu yardımseverlik koşusuna katılan tüm çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum diye konuştu.

Mehmet Halıcı [Açıklama: Açıklama: cid:[email protected]]Mese İletişim Danışmanlığı A.Ş. İstiklal Caddesi Suriye Pasajı No:166 Kat:5 Daire: 47 Beyoğlu- İstanbul Tel             : 90 212 245 33 23 Mobile    : 90 533 208 60 12 Fax            : 90 212 245 33 10 [email protected]

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.