Isparta Kitap fuarına ücretsiz ulaşım

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 00:49, Güncelleme: 03.03.2020 - 00:49
 

Isparta Kitap fuarına ücretsiz ulaşım

Kitap Fuarına da ulaşım çok kolay. Isparta’da şehir içi ulaşımı sağlayan Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, hem okullardan hem de Kaymakkapı Meydanı, SDÜ Durakları ile Otogar bölgesinden kitap fuarına ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor.
7’den 70’e herkesin ziyaret ettiği kitap fuarına ulaşım için de Isparta Belediyesi kolaylıklar sağlıyor. Kitap fuarına gitmek isteyen öğrenciler okullarından alınıp fuara getiriliyor. Fuar gezisinin ardından yeniden okullarına bırakılıyor. Üniversite öğrencileri ve vatandaşlar için ise Kaymakkapı Meydanı, Iyaşpark önü ile SDÜ Durakları bölgesinden ücretsiz otobüs kaldırılıyor. Tüm öğrencilerin, gençlerin ve vatandaşların kitap fuarından yararlanması için ücretsiz otobüs seferleri düzenlediklerini belirten Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner, “öğrencilerimizi okullardan alıp fuara getiriyoruz. Kaymakapı ve otogar’dan da seferler düzenliyoruz” dedi. “Isparta’da bu yıl 4. Düzenlenen kitap fuarı organize bir şekilde devam ediyor. Isparta belediyesinin bize bildirmiş olduğu listede tüm okullarımızın tüm öğrencilerimizin istisnasız fuara ulaşımını sağlama vazifesini verdi belediye başkanımız Şükrü Başdeğirmen bizde bu bağlamda tüm okullarımıza ücretsiz otobüslerimizi göndererek tüm öğrencilerimizin gençlerimizin büyük bir imkandan güzel bir imkandan faydalanması noktasında yapmamız gereken ne varsa yapıyoruz. İnşallah tüm gençlerimiz, tüm çocuklarımız bundan faydalansın istifade etsinler Isparta’mıza hayırlı olsun. otobüslerimiz tüm öğrencileri okullarından alıp okullarına geri bırakıyor, aynı zamanda Kaymakkapı meydanı, otogarın bulunduğu bölgeden belli saatlerde otobüs seferleri düzenliyoruz.”
Kitap Fuarına da ulaşım çok kolay. Isparta’da şehir içi ulaşımı sağlayan Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, hem okullardan hem de Kaymakkapı Meydanı, SDÜ Durakları ile Otogar bölgesinden kitap fuarına ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor.

7’den 70’e herkesin ziyaret ettiği kitap fuarına ulaşım için de Isparta Belediyesi kolaylıklar sağlıyor. Kitap fuarına gitmek isteyen öğrenciler okullarından alınıp fuara getiriliyor. Fuar gezisinin ardından yeniden okullarına bırakılıyor.

Üniversite öğrencileri ve vatandaşlar için ise Kaymakkapı Meydanı, Iyaşpark önü ile SDÜ Durakları bölgesinden ücretsiz otobüs kaldırılıyor.

Tüm öğrencilerin, gençlerin ve vatandaşların kitap fuarından yararlanması için ücretsiz otobüs seferleri düzenlediklerini belirten Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner, “öğrencilerimizi okullardan alıp fuara getiriyoruz. Kaymakapı ve otogar’dan da seferler düzenliyoruz” dedi.

“Isparta’da bu yıl 4. Düzenlenen kitap fuarı organize bir şekilde devam ediyor. Isparta belediyesinin bize bildirmiş olduğu listede tüm okullarımızın tüm öğrencilerimizin istisnasız fuara ulaşımını sağlama vazifesini verdi belediye başkanımız Şükrü Başdeğirmen bizde bu bağlamda tüm okullarımıza ücretsiz otobüslerimizi göndererek tüm öğrencilerimizin gençlerimizin büyük bir imkandan güzel bir imkandan faydalanması noktasında yapmamız gereken ne varsa yapıyoruz. İnşallah tüm gençlerimiz, tüm çocuklarımız bundan faydalansın istifade etsinler Isparta’mıza hayırlı olsun. otobüslerimiz tüm öğrencileri okullarından alıp okullarına geri bırakıyor, aynı zamanda Kaymakkapı meydanı, otogarın bulunduğu bölgeden belli saatlerde otobüs seferleri düzenliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.