MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ: 2023 YILI SONUNA KADAR TÜM YOLLARIMIZ DUBLE OLACAK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 00:54, Güncelleme: 03.03.2020 - 00:54
 

MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ: 2023 YILI SONUNA KADAR TÜM YOLLARIMIZ DUBLE OLACAK

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Antalya dereboğazı, Burdur ve Konya duble yol projeleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekili Gökgöz, duble yol projelerinin 2023 yılı sonuna kadar tamamlanacağına dikkat çekti.
Isparta’nın duble yol projeleri bugüne kadar en çok tartışılan konuların başında geliyor. Bu kapsamda Burdur dostluk yolu, Konya ve Dereboğazı yollarında çalışmalar sürerken, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’den duble yol projeleri ile ilgili önemli açıklamalar geldi. 2020 yılı sonuna kadar Isparta-Burdur arasındaki dostluk yolunun tamamlanacağını söyleyen AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, “2021’nin sonunda Konya, 2023 yılı sonuna kadar da Dereboğazı yolu çalışması tamamlanacak” dedi. “Ben seçildiğimiz dönüm içerisinde dedim ki bu dönem içerisinde Isparta’mızın duble yolla alakalı bütün her şeyi bitecek dedim. 2020 yılının sonunda Isparta – Burdur dostluk yolunun duble yol çalışmaları bitecek. 2021 yılının sonunda da Isparta- Konya duble yol çalışması bitecek. 2023 yılında da Isparta dereboğazı duble yol çalışması bitmiş olacak ben bunu adayken de ifade ettim seçildim şimdide aynı şeyleri  söylüyorum bunları da söylemekten geri kalmıyorum bu konunun takipçisiyim biz Isparta’nın 3 milletvekili arkadaşımızla birlikte bu konuları yakinen takip ediyoruz. çünkü biz bu millete hizmetkar olmaya geldiğimizi ifade ettik. Bu millete hizmet yolunda Isparta’mıza en iyi hizmetleri en güzel hizmetleri kazandırmanın gayreti içinde olacağız. Çalışmalara devam ediyoruz devam da edeceğiz. Hizmetlerin gelmesi için ne gerekiyorsa yapacağız sizlerde görüyorsunuz ki bu çalışmalar etap etap gidiyor kolay olmuyor.”
AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Antalya dereboğazı, Burdur ve Konya duble yol projeleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekili Gökgöz, duble yol projelerinin 2023 yılı sonuna kadar tamamlanacağına dikkat çekti.

Isparta’nın duble yol projeleri bugüne kadar en çok tartışılan konuların başında geliyor. Bu kapsamda Burdur dostluk yolu, Konya ve Dereboğazı yollarında çalışmalar sürerken, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’den duble yol projeleri ile ilgili önemli açıklamalar geldi.

2020 yılı sonuna kadar Isparta-Burdur arasındaki dostluk yolunun tamamlanacağını söyleyen AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, “2021’nin sonunda Konya, 2023 yılı sonuna kadar da Dereboğazı yolu çalışması tamamlanacak” dedi.

“Ben seçildiğimiz dönüm içerisinde dedim ki bu dönem içerisinde Isparta’mızın duble yolla alakalı bütün her şeyi bitecek dedim. 2020 yılının sonunda Isparta – Burdur dostluk yolunun duble yol çalışmaları bitecek. 2021 yılının sonunda da Isparta- Konya duble yol çalışması bitecek. 2023 yılında da Isparta dereboğazı duble yol çalışması bitmiş olacak ben bunu adayken de ifade ettim seçildim şimdide aynı şeyleri  söylüyorum bunları da söylemekten geri kalmıyorum bu konunun takipçisiyim biz Isparta’nın 3 milletvekili arkadaşımızla birlikte bu konuları yakinen takip ediyoruz. çünkü biz bu millete hizmetkar olmaya geldiğimizi ifade ettik. Bu millete hizmet yolunda Isparta’mıza en iyi hizmetleri en güzel hizmetleri kazandırmanın gayreti içinde olacağız. Çalışmalara devam ediyoruz devam da edeceğiz. Hizmetlerin gelmesi için ne gerekiyorsa yapacağız sizlerde görüyorsunuz ki bu çalışmalar etap etap gidiyor kolay olmuyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.