Isparta'lı Muhtarlardan YEŞİLAY'a destek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2020 - 16:52, Güncelleme: 03.03.2020 - 16:52
 

Isparta'lı Muhtarlardan YEŞİLAY'a destek

Yeşilay Isparta Şube Yönetimi, Muhtarlar Derneği’nde muhtarlarla bir araya geldi
Yeşilay Isparta Şube Yönetimi, Muhtarlar Derneği’nde muhtarlarla bir araya geldi. Dernek yöneticileri Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve muhtarlara ‘YEŞİLAY ELÇİLERİ’ Projesini anlattılar. Muhtarlar,  Yeşilay’ın madde bağımlılığı başta olmak üzere alkol, sigara gibi kötü alışkanlıklara yönelik projelere ve çalışmalara destek verecek.Muhtarlar Derneği Başkanı Büyükleblebi, “Muhtarlar derneğimizde Yeşilay Isparta şubesi ile bir araya geldik ve Yeşilay Elçileri projesinde muhtarlar olarak üstümüze düşen ne görev varsa yerine getireceğiz Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadelelerinde bizde mahallerimizde muhtarlar olarak destek olacağız” diye açıklama yaptı.
Yeşilay Isparta Şube Yönetimi, Muhtarlar Derneği’nde muhtarlarla bir araya geldi

Yeşilay Isparta Şube Yönetimi, Muhtarlar Derneği’nde muhtarlarla bir araya geldi. Dernek yöneticileri Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve muhtarlara ‘YEŞİLAY ELÇİLERİ’ Projesini anlattılar. Muhtarlar,  Yeşilay’ın madde bağımlılığı başta olmak üzere alkol, sigara gibi kötü alışkanlıklara yönelik projelere ve çalışmalara destek verecek.
Muhtarlar Derneği Başkanı Büyükleblebi, “Muhtarlar derneğimizde Yeşilay Isparta şubesi ile bir araya geldik ve Yeşilay Elçileri projesinde muhtarlar olarak üstümüze düşen ne görev varsa yerine getireceğiz Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadelelerinde bizde mahallerimizde muhtarlar olarak destek olacağız” diye açıklama yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.