Ceng Tur Göller Ekspresi Macerası ile İzmir gezisi düzenliyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2020 - 16:21, Güncelleme: 05.03.2020 - 16:21
 

Ceng Tur Göller Ekspresi Macerası ile İzmir gezisi düzenliyor

Her gün karşılıklı sefer yapılan Isparta-İzmir arası Göller Ekpresi’nin turizm amaçlı olarak değerlendirilmesi için adımlar atılıyor. Ceng Tur, ‘Göller Ekspresi Macerası ile İzmir Turu’  başlıklı tur programı başlattı.
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü’nün Isparta-İzmir arasında yeniden başlattığı Göller Ekspresi, turizm yönüyle de ilgi görüyor. Kars tarafına sefer yapan Doğu Ekspresi’nin turizm amaçlı olarak değerlendirilmesi ve ilgi görmesi Göller Ekspresi için de aynı modelin uygulanmasını sağladı. Ispartalı turizm ajentesi Ceng Tur, Göller Ekspresi üzerinden İzmir tur programı satmaya başladı. Ceng Tur Sahibi Kadir Boşgelmez, Isparta-İzmir arasındaki tren seferlerinin ilgi gördüğünü belriterek “Türkiye’de Doğu Ekspresi ile birlikte tren seferlerinin turizm amaçlı olarak değerlendirilmesi yaygınlaştı ve gündeme geldi. Biz de İzmir’e kadar giden İzmir Ekspresi’ni ilimiz için turizm amaçlı değerlendirmek istedik. Isparta’dan İzmir’e trenle gidenlerin turizm amaçlı gitmesi ve orada keyifli bir gün yaşaması için bir tur sepeti hazırladık. Amacımız tren macerası ile İzmir’de keyifli bir gün geçirmek. İzmir’de de çalışmalarımızı yapacağız. Oradan da Isparta’ya tren üzerinden tur düzenlemek istiyoruz. Isparta’da gül turu, lavanta turu ve diğer turizm değerlerine ilişkin tur paketleri hazırlayacağız. Mart ayı içerisinde Isparta üzerinden İzmir’e tur düzenleyeceğiz. Misafirlerimizi İzmir’de tren garından aldıktan sonra lüks otobüs ile İzmir’de gün boyu gezdireceğiz. Tur paketimiz içerisinde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği de var. İzmir’de saat kulesi gezisi, Çeşme, Alaçatı gezisi, tarihi asansör gezisi de bulunuyor” diye konuştu. İLETİŞİM KANALLARI Ceng Tur 6 Mart Caddesi 0535 300 87 00
Her gün karşılıklı sefer yapılan Isparta-İzmir arası Göller Ekpresi’nin turizm amaçlı olarak değerlendirilmesi için adımlar atılıyor. Ceng Tur, ‘Göller Ekspresi Macerası ile İzmir Turu’  başlıklı tur programı başlattı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü’nün Isparta-İzmir arasında yeniden başlattığı Göller Ekspresi, turizm yönüyle de ilgi görüyor. Kars tarafına sefer yapan Doğu Ekspresi’nin turizm amaçlı olarak değerlendirilmesi ve ilgi görmesi Göller Ekspresi için de aynı modelin uygulanmasını sağladı. Ispartalı turizm ajentesi Ceng Tur, Göller Ekspresi üzerinden İzmir tur programı satmaya başladı.

Ceng Tur Sahibi Kadir Boşgelmez, Isparta-İzmir arasındaki tren seferlerinin ilgi gördüğünü belriterek “Türkiye’de Doğu Ekspresi ile birlikte tren seferlerinin turizm amaçlı olarak değerlendirilmesi yaygınlaştı ve gündeme geldi. Biz de İzmir’e kadar giden İzmir Ekspresi’ni ilimiz için turizm amaçlı değerlendirmek istedik. Isparta’dan İzmir’e trenle gidenlerin turizm amaçlı gitmesi ve orada keyifli bir gün yaşaması için bir tur sepeti hazırladık. Amacımız tren macerası ile İzmir’de keyifli bir gün geçirmek. İzmir’de de çalışmalarımızı yapacağız. Oradan da Isparta’ya tren üzerinden tur düzenlemek istiyoruz. Isparta’da gül turu, lavanta turu ve diğer turizm değerlerine ilişkin tur paketleri hazırlayacağız. Mart ayı içerisinde Isparta üzerinden İzmir’e tur düzenleyeceğiz. Misafirlerimizi İzmir’de tren garından aldıktan sonra lüks otobüs ile İzmir’de gün boyu gezdireceğiz. Tur paketimiz içerisinde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği de var. İzmir’de saat kulesi gezisi, Çeşme, Alaçatı gezisi, tarihi asansör gezisi de bulunuyor” diye konuştu.

İLETİŞİM KANALLARI

Ceng Tur

6 Mart Caddesi

0535 300 87 00

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.