Kul: İyi hazırlanıp Bucak Belediye Oğuzhanspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2020 - 16:37, Güncelleme: 05.03.2020 - 16:37
 

Kul: İyi hazırlanıp Bucak Belediye Oğuzhanspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta ilimizi temsil eden Ispartaspor, hafta sonu deplasmanda Konya Ereğlispor’a konuk oldu. 0-0 sona eren maçın ardından Ispartaspor ligde ikinci sıraya geriledi. Ispartaspor Teknik Direktörü Turgut Kul, hem Konya Ereğlispor maçını ve hem de hafta sonu oynanacak Bucak Belediye Oğuzhanspor maçını değerlendirdi.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta ilimizi temsil eden Ispartaspor, hafta sonu deplasmanda oynadığı Konya Ereğlisporla 0-0 berabere kalarak şehre bir puanla döndü.  Temsilcimiz bu sonuçla ligde ikinci sıraya geriledi. Ispartaspor Teknik Direktörü Turgut Kul, Konya Ereğlispor maçını değerlendirdi. “Kalan bütün maçlarımızın zor olacağını daha önce söylemiştim. Lider olduğumuz için zaten hedef takım oluyoruz, gelen takım sana kapanıyor, yere yatıyor değişik oyunlara giriyorlar tabiî ki puan almak veya daha değişik şeylere girdikleri için kendilerini göstermek anlamında bir şekilde reaksiyon gösteriyorlar. Lider takım olarak burada daha kaliteli bir oyun daha kaliteli mücadele onlardan fazla koşan takım olgusu içerisinde onların oyununu domine edeceksin burada tabi saha şartları da var bir günce gidip sahada yaptığımız idmanda sahanın kötü olduğunu gözlemledik birde üstüne yağmur yağdı maç günüde yer yer iyi diyebileceğimiz diğer yerlere hep kötü deriz ya ama genele baktığımız zaman sahanın yüzde 90’ı kötüydü engebeli bozuk zeminden oluşuyordu. Lider bir takım için şampiyonluğa oynayan bir takım için mazeret olmamalı biz bunu mazeret olarak görüyor muyuz ve siz kalitenizle ön plana çıkıp saha şartları, seyirci şartları, hakem gibi hiçbir şeyi göz önüne almadan kalitemizle galip gelmek zorundasın ama burada kısmet olmadı 1 puan bizim için iyimi düşünmedik bizim amacımız göreve geldiğimizde 10 maçın tamamını kazanıp şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz demiştik. Böyle bir kaza beklemiyorduk.” Teknik Direktör Kul, hafta içi iyi hazırlanıp, Bucak Belediye Oğuzhanspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. “Bucaksporla aramızda tatlı bir rekabet var 4 yıldır hep onlarla çekiştik ve iki kez onlar şampiyonluğa ulaştı bizde onları orada yenip gelmemize rağmen şampiyon olmadığımız dönemler oldu ilk maçı kendi sahalarında 2-0 yenmiştik bucakspor şuan bulunduğu konum itibariyle MAKÜ’nün ikinci yarıdaki çıkışıyla beraber Burdur’daki iki takımdan birisinin altta kalacak olmasından dolayı birazcık sıkıntıya girdi bu tabi onlara bir misyon yükledi MAKÜ’nün üstünde bitirip kendilerini Bal liginde tutmak istiyorlar bu anlamda gelecekler buraya tabiî ki kolay olmayacak. Kendi sahamızda oynadığımız takımlar illaki bizi zorlayacaklar kalelerini açıp da gelin bize gol atın demeyecekler bu haftaki oynayacağımız Bucak maçı da aynı şekilde olacaktır. Biz iyi oyunla, iyi pasla, iyi mücadeleyle, iyi koşmayla, inşallah maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Futbolcu kardeşlerime güveniyorum antrenmanlarımıza başladık nasıl yeneriz nasıl galip gelebiliriz onun çalışmalarını yapıyoruz”.  
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta ilimizi temsil eden Ispartaspor, hafta sonu deplasmanda Konya Ereğlispor’a konuk oldu. 0-0 sona eren maçın ardından Ispartaspor ligde ikinci sıraya geriledi. Ispartaspor Teknik Direktörü Turgut Kul, hem Konya Ereğlispor maçını ve hem de hafta sonu oynanacak Bucak Belediye Oğuzhanspor maçını değerlendirdi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta ilimizi temsil eden Ispartaspor, hafta sonu deplasmanda oynadığı Konya Ereğlisporla 0-0 berabere kalarak şehre bir puanla döndü.  Temsilcimiz bu sonuçla ligde ikinci sıraya geriledi.

Ispartaspor Teknik Direktörü Turgut Kul, Konya Ereğlispor maçını değerlendirdi.

“Kalan bütün maçlarımızın zor olacağını daha önce söylemiştim. Lider olduğumuz için zaten hedef takım oluyoruz, gelen takım sana kapanıyor, yere yatıyor değişik oyunlara giriyorlar tabiî ki puan almak veya daha değişik şeylere girdikleri için kendilerini göstermek anlamında bir şekilde reaksiyon gösteriyorlar. Lider takım olarak burada daha kaliteli bir oyun daha kaliteli mücadele onlardan fazla koşan takım olgusu içerisinde onların oyununu domine edeceksin burada tabi saha şartları da var bir günce gidip sahada yaptığımız idmanda sahanın kötü olduğunu gözlemledik birde üstüne yağmur yağdı maç günüde yer yer iyi diyebileceğimiz diğer yerlere hep kötü deriz ya ama genele baktığımız zaman sahanın yüzde 90’ı kötüydü engebeli bozuk zeminden oluşuyordu. Lider bir takım için şampiyonluğa oynayan bir takım için mazeret olmamalı biz bunu mazeret olarak görüyor muyuz ve siz kalitenizle ön plana çıkıp saha şartları, seyirci şartları, hakem gibi hiçbir şeyi göz önüne almadan kalitemizle galip gelmek zorundasın ama burada kısmet olmadı 1 puan bizim için iyimi düşünmedik bizim amacımız göreve geldiğimizde 10 maçın tamamını kazanıp şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz demiştik. Böyle bir kaza beklemiyorduk.”

Teknik Direktör Kul, hafta içi iyi hazırlanıp, Bucak Belediye Oğuzhanspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

“Bucaksporla aramızda tatlı bir rekabet var 4 yıldır hep onlarla çekiştik ve iki kez onlar şampiyonluğa ulaştı bizde onları orada yenip gelmemize rağmen şampiyon olmadığımız dönemler oldu ilk maçı kendi sahalarında 2-0 yenmiştik bucakspor şuan bulunduğu konum itibariyle MAKÜ’nün ikinci yarıdaki çıkışıyla beraber Burdur’daki iki takımdan birisinin altta kalacak olmasından dolayı birazcık sıkıntıya girdi bu tabi onlara bir misyon yükledi MAKÜ’nün üstünde bitirip kendilerini Bal liginde tutmak istiyorlar bu anlamda gelecekler buraya tabiî ki kolay olmayacak. Kendi sahamızda oynadığımız takımlar illaki bizi zorlayacaklar kalelerini açıp da gelin bize gol atın demeyecekler bu haftaki oynayacağımız Bucak maçı da aynı şekilde olacaktır. Biz iyi oyunla, iyi pasla, iyi mücadeleyle, iyi koşmayla, inşallah maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Futbolcu kardeşlerime güveniyorum antrenmanlarımıza başladık nasıl yeneriz nasıl galip gelebiliriz onun çalışmalarını yapıyoruz”.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.