Burdur’da İdlib şehitleri anıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2020 - 20:41, Güncelleme: 05.03.2020 - 20:41
 

Burdur’da İdlib şehitleri anıldı

Burdur’un ilçesi Gölhisar Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında geçen hafta İdlip’te şehit olan 36 şehit için anma programı düzenledi.
Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş’ın başkanlığında gerçekleşen Belediye Meclis toplantısı şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Anma programı kapsamında şehitleri anlatan video izlendi. Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, "Bu hain saldırı sırasında şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailelerine sabır diliyorum. Meclis üyeleri ile beraber hem askerimize destek olmak hem de şu anda görev başında olan askerlerimize moral kazandırmak için böyle bir anma programı düzenledik. Canlarını ortaya koyarak, bizlerin burada rahat bir şekilde hizmet etmemizi sağlayan kahraman Türk askerine şükranlarımı sunarım. Yüce Türk Milletinin başı sağolsun” dedi.
Burdur’un ilçesi Gölhisar Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında geçen hafta İdlip’te şehit olan 36 şehit için anma programı düzenledi.

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş’ın başkanlığında gerçekleşen Belediye Meclis toplantısı şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Anma programı kapsamında şehitleri anlatan video izlendi.

Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, "Bu hain saldırı sırasında şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailelerine sabır diliyorum. Meclis üyeleri ile beraber hem askerimize destek olmak hem de şu anda görev başında olan askerlerimize moral kazandırmak için böyle bir anma programı düzenledik. Canlarını ortaya koyarak, bizlerin burada rahat bir şekilde hizmet etmemizi sağlayan kahraman Türk askerine şükranlarımı sunarım. Yüce Türk Milletinin başı sağolsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.