Isparta Belediye Meclisinde 8 Mart kutlaması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2020 - 16:57, Güncelleme: 06.03.2020 - 16:57
 

Isparta Belediye Meclisinde 8 Mart kutlaması

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Belediye Meclisinin kadın üyelerine çiçek takdim ederek onların kadınlar gününü kutladı.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Belediye Meclisinin kadın üyelerine çiçek takdim ederek onların kadınlar gününü kutladı.  Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantıları bugün yapılan son toplantı ile tamamlandı. Meclis Salonunda Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı. BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN KADIN MECLİS ÜYELERİNE ÇİÇEKLİ KUTLAMABelediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bugün saat 14.30’da başlayan toplantıya ellerinde çiçeklerle geldi ve Pazar günü kutlanacak olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle meclisin kadın üyelerine birer buket çiçek vererek onların Kadınlar Gününü şimdiden kutladığını söyledi. BAŞDEĞİRMEN; “ONLAR BU HAYATIN BİR PARÇASIDIR”Bu doğrultuda, Isparta Belediye Meclisinin kadın meclis üyeleri olan; İYİ Parti’den Sevim Yıldıran, MHP’den Ayşe Serap Özkahraman ve Gözde Çağlar, Ak Parti’den Hacer Kutlu, Hatice Çakır ve Gülsüm Tunçbilek’e çiçek takdim eden Başkan Başdeğirmen; “Bilindiği gibi önümüzdeki Pazar günü 8 Mart Dünya Kadınlar günü. Dolayısıyla, bizim de belediye meclisimizin Mart ayı son toplantısı bugün olduğu için meclisimizin kadın üyelerinin 8 Mart Kadınlar Gününü şimdiden kutlamak istedim. “KADIN PERSONELLERİME DE VERECEĞİM”Bu vesileyle Belediye Meclisimizin kadın üyelerinin nezdinden tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Kadınlar için bu güne kadar çok şeyler söylendi. Ben tek bir şey söylemek istiyorum. Kadınların hayattaki yeri yatsınamaz. Onlar bu hayatın bir parçasıdır” dedi.İYİ Parti Grup Sözcüsü Ahmet Aydoğdu’nun ‘Belediye personeli kadınların gününü kutlamayacak mısınız?’ sorusu üzerine Başkan Başdeğirmen; “Belediyemizin kadın personellerinin de gününü Pazar günü kutlayacağım” dedi.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Belediye Meclisinin kadın üyelerine çiçek takdim ederek onların kadınlar gününü kutladı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Belediye Meclisinin kadın üyelerine çiçek takdim ederek onların kadınlar gününü kutladı.
 
Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantıları bugün yapılan son toplantı ile tamamlandı. Meclis Salonunda Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN KADIN MECLİS ÜYELERİNE ÇİÇEKLİ KUTLAMA

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bugün saat 14.30’da başlayan toplantıya ellerinde çiçeklerle geldi ve Pazar günü kutlanacak olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle meclisin kadın üyelerine birer buket çiçek vererek onların Kadınlar Gününü şimdiden kutladığını söyledi.

BAŞDEĞİRMEN; “ONLAR BU HAYATIN BİR PARÇASIDIR”

Bu doğrultuda, Isparta Belediye Meclisinin kadın meclis üyeleri olan; İYİ Parti’den Sevim Yıldıran, MHP’den Ayşe Serap Özkahraman ve Gözde Çağlar, Ak Parti’den Hacer Kutlu, Hatice Çakır ve Gülsüm Tunçbilek’e çiçek takdim eden Başkan Başdeğirmen; “Bilindiği gibi önümüzdeki Pazar günü 8 Mart Dünya Kadınlar günü. Dolayısıyla, bizim de belediye meclisimizin Mart ayı son toplantısı bugün olduğu için meclisimizin kadın üyelerinin 8 Mart Kadınlar Gününü şimdiden kutlamak istedim.

“KADIN PERSONELLERİME DE VERECEĞİM”

Bu vesileyle Belediye Meclisimizin kadın üyelerinin nezdinden tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Kadınlar için bu güne kadar çok şeyler söylendi. Ben tek bir şey söylemek istiyorum. Kadınların hayattaki yeri yatsınamaz. Onlar bu hayatın bir parçasıdır” dedi.
İYİ Parti Grup Sözcüsü Ahmet Aydoğdu’nun ‘Belediye personeli kadınların gününü kutlamayacak mısınız?’ sorusu üzerine Başkan Başdeğirmen; “Belediyemizin kadın personellerinin de gününü Pazar günü kutlayacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.