En Isparta'da Oylama İçin Son 2 Gün

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2020 - 15:11, Güncelleme: 09.03.2020 - 15:11
 

En Isparta'da Oylama İçin Son 2 Gün

Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve IYAŞ’ın desteklediği Altınyıldız Classics 4’ncü En Isparta - Isparta’nın Enleri Halk Oylamasında son 2 gün.
https://enisparta.com/  internet adresi üzerinden yapılan oylamada 18 kategoride birçok dal oylanıyor. 24 Şubat’ta başlayan oylama facebook ID girişi üzerinden 11 Mart Çarşamba günü saat 12:00’a kadar yapılabilecek.  18 kategorinin yer aldığı oylamada her kullanıcı tüm kategorilerde yalnızca 1oy kullanılabiliyor.  Her yıl olduğu gibi bu yıl da proje kapsamında 18 kategoride birinci gelenlerin yanı sıra Toplumsal Katkı, Onur Ödülleri ve Gazeteci Ramazan Acar Özel Ödülü de sahibini bulacak.  Ödül töreni 28 Mart Cumartesi günü saat 21:00’de Barida Hotel’s Gül Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek. Ödül töreninin sunusu ise ünlü şair ve sunucu Uğur Arslan olacak. Törende katılımcıları çeşitli sürpriz etkinliklerde bekliyor olacak. Öte yandan En Isparta - Isparta’nın Enleri ödül töreni televizyondan da canlı olarak yayınlanacak.  Projeye Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve IYAŞ destek veriyor.  En Isparta projesine ispartamhaber.com’da medya sponsoru olarak destek veriyor.  Oylamaya katılmak için tıklayın;  https://enisparta.com/
Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve IYAŞ’ın desteklediği Altınyıldız Classics 4’ncü En Isparta - Isparta’nın Enleri Halk Oylamasında son 2 gün.

https://enisparta.com/  internet adresi üzerinden yapılan oylamada 18 kategoride birçok dal oylanıyor. 24 Şubat’ta başlayan oylama facebook ID girişi üzerinden 11 Mart Çarşamba günü saat 12:00’a kadar yapılabilecek.

 18 kategorinin yer aldığı oylamada her kullanıcı tüm kategorilerde yalnızca 1oy kullanılabiliyor.

 Her yıl olduğu gibi bu yıl da proje kapsamında 18 kategoride birinci gelenlerin yanı sıra Toplumsal Katkı, Onur Ödülleri ve Gazeteci Ramazan Acar Özel Ödülü de sahibini bulacak.

 Ödül töreni 28 Mart Cumartesi günü saat 21:00’de Barida Hotel’s Gül Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek. Ödül töreninin sunusu ise ünlü şair ve sunucu Uğur Arslan olacak. Törende katılımcıları çeşitli sürpriz etkinliklerde bekliyor olacak. Öte yandan En Isparta - Isparta’nın Enleri ödül töreni televizyondan da canlı olarak yayınlanacak.

 Projeye Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve IYAŞ destek veriyor.

 En Isparta projesine ispartamhaber.com’da medya sponsoru olarak destek veriyor.

 Oylamaya katılmak için tıklayın;

 https://enisparta.com/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.