EMEKLİ BANKA PROMOSYONLARI BELLİ OLDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2020 - 23:21, Güncelleme: 09.03.2020 - 23:21
 

EMEKLİ BANKA PROMOSYONLARI BELLİ OLDU

Emekli maaş ve promosyonlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bankaların (Ziraat, Halkbank, Vakıfbank) tek tek zamlı promosyon kampanyalarını açıklamasıyla birlikte vatandaşlar bekledikleri müjdeli habere kavuşmuştu.
Emekli maaş ve promosyonlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bankaların (Ziraat, Halkbank, Vakıfbank) tek tek zamlı promosyon kampanyalarını açıklamasıyla birlikte vatandaşlar bekledikleri müjdeli habere kavuşmuştu. Söz konusu haberlerin ardından emekli promosyon zammı araştırmaları artmış ve konuyla ilgili güncel bilgilere sahip olmak istenmişti. Öte yandan zamlı promosyondan yeni emekliler de yararlanacak. Emekli başvurusunda banka seçimi yapanlar maaşa ek olarak promosyon imkanına da sahip olacak. Peki detaylar neler? Kimler nasıl başvuracak? İşte son dakika emekli promosyon zammı haberi... Emekliler tarafından büyük heyecanla beklenen promosyon zamları geçtiğimiz hafta son dakika olarak açıklanan duyurularla netleşti. SGK ve ilgili bankalar arasında anlaşmalar yapılarak, imzalar atıldı. Ayrıca promosyonun artırılması, sadece mevcut emeklileri değil, emeklilik için gün sayanları da heyecanlandırdı. Yeni promosyon zammlarından yeni emekliler de faydalanabilecek. İşte konuyla ilgili merak edilenler... ZAMLI PROMOSYONEmekli, dul, yetim aylığı bağlanan herkesin promosyon imkanı var. 2020-2023 döneminde aylık bağlanacak herkes, emekli maaşına göre 500, 625, 750 lira olarak belirlenen taban promosyondan yararlanabilecek.İsteyenler, o dönemde yürütülen kampanyaları değerlendirip daha yüksek promosyon veren bankayı da seçebilecek. Mart 2023'te taban tutarlar yine zamlanacak. EMEKLİ OLACAKLAR BANKASINI NASILSEÇİP, PROMOSYONU ALABİLİR?SSK veya Bağ-Kur'dan emekli olacaklar, SGK'ya emeklilik başvurusunu yaparken banka tercihinde de bulunabilir. Emekli Sandığı'ndan emekli olacaklar ise çalışmakta oldukları kuruma verecekleri dilekçede maaş ödemelerine aracılık edecek bankayı seçebilir. Bankalar genellikle, yeni emeklileri promosyon ödemesi için taahhütte bulunmak üzere şubeye çağırıyor. Seçtiğiniz bankadan böyle bir çağrı almazsanız, siz promosyon talebinde bulunun. EŞİM EMEKLİ. BEN DE BU YAZ EMEKLİ OLACAĞIMİKİMİZ DE AYRI AYRI PROMOSYON ALABİLİR MİYİZ?Evet. Her bir emekli kendi promosyonu için bankalarla sözleşme yapıyor. Eşiniz taahhüt süresi dolar dolmaz başvurabilir. Siz de aylık için başvururken bankayı seçebilir, ardından taahhüt vererek ödemenizi alabilirsiniz 
Emekli maaş ve promosyonlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bankaların (Ziraat, Halkbank, Vakıfbank) tek tek zamlı promosyon kampanyalarını açıklamasıyla birlikte vatandaşlar bekledikleri müjdeli habere kavuşmuştu.

Emekli maaş ve promosyonlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bankaların (Ziraat, Halkbank, Vakıfbank) tek tek zamlı promosyon kampanyalarını açıklamasıyla birlikte vatandaşlar bekledikleri müjdeli habere kavuşmuştu.
 
Söz konusu haberlerin ardından emekli promosyon zammı araştırmaları artmış ve konuyla ilgili güncel bilgilere sahip olmak istenmişti. Öte yandan zamlı promosyondan yeni emekliler de yararlanacak. Emekli başvurusunda banka seçimi yapanlar maaşa ek olarak promosyon imkanına da sahip olacak. Peki detaylar neler? Kimler nasıl başvuracak? İşte son dakika emekli promosyon zammı haberi...
 
Emekliler tarafından büyük heyecanla beklenen promosyon zamları geçtiğimiz hafta son dakika olarak açıklanan duyurularla netleşti. SGK ve ilgili bankalar arasında anlaşmalar yapılarak, imzalar atıldı. Ayrıca promosyonun artırılması, sadece mevcut emeklileri değil, emeklilik için gün sayanları da heyecanlandırdı. Yeni promosyon zammlarından yeni emekliler de faydalanabilecek. İşte konuyla ilgili merak edilenler...


ZAMLI PROMOSYON

Emekli, dul, yetim aylığı bağlanan herkesin promosyon imkanı var. 2020-2023 döneminde aylık bağlanacak herkes, emekli maaşına göre 500, 625, 750 lira olarak belirlenen taban promosyondan yararlanabilecek.
İsteyenler, o dönemde yürütülen kampanyaları değerlendirip daha yüksek promosyon veren bankayı da seçebilecek. Mart 2023'te taban tutarlar yine zamlanacak.


EMEKLİ OLACAKLAR BANKASINI NASIL
SEÇİP, PROMOSYONU ALABİLİR?

SSK veya Bağ-Kur'dan emekli olacaklar, SGK'ya emeklilik başvurusunu yaparken banka tercihinde de bulunabilir. Emekli Sandığı'ndan emekli olacaklar ise çalışmakta oldukları kuruma verecekleri dilekçede maaş ödemelerine aracılık edecek bankayı seçebilir. Bankalar genellikle, yeni emeklileri promosyon ödemesi için taahhütte bulunmak üzere şubeye çağırıyor. Seçtiğiniz bankadan böyle bir çağrı almazsanız, siz promosyon talebinde bulunun.


EŞİM EMEKLİ. BEN DE BU YAZ EMEKLİ OLACAĞIM
İKİMİZ DE AYRI AYRI PROMOSYON ALABİLİR MİYİZ?

Evet. Her bir emekli kendi promosyonu için bankalarla sözleşme yapıyor. Eşiniz taahhüt süresi dolar dolmaz başvurabilir. Siz de aylık için başvururken bankayı seçebilir, ardından taahhüt vererek ödemenizi alabilirsiniz
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.