Başkan Gökhan Büyükleblebi güven tazeledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2020 - 21:30, Güncelleme: 10.03.2020 - 21:30
 

Başkan Gökhan Büyükleblebi güven tazeledi

Isparta Muhtarlar Derneği’nin genel kurulu gerçekleştirildi.
BÜYÜKLEBLEBİ GÜVEN TAZELEDİ Isparta Muhtarlar Derneği’nin genel kurulu gerçekleştirildi. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Bekir Aktürk ile bazı illerin muhtarlar derneği başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan Gökhan Büyükleblebi tek liste ile girdi. Büyükleblebi, oy birliği ile yeniden Başkan seçildi. Büyükleblebi başkanlığındaki Muhtarlar Derneği yönetiminde Zafer Uzun, İbrahim Akyıldız, Süleyman Kocaer ile Gürcan Süvay bulunuyor.
Isparta Muhtarlar Derneği’nin genel kurulu gerçekleştirildi.

BÜYÜKLEBLEBİ GÜVEN TAZELEDİ

Isparta Muhtarlar Derneği’nin genel kurulu gerçekleştirildi. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Bekir Aktürk ile bazı illerin muhtarlar derneği başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan Gökhan Büyükleblebi tek liste ile girdi. Büyükleblebi, oy birliği ile yeniden Başkan seçildi. Büyükleblebi başkanlığındaki Muhtarlar Derneği yönetiminde Zafer Uzun, İbrahim Akyıldız, Süleyman Kocaer ile Gürcan Süvay bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.