Ispartalı lise öğrencilerine 14 gün CORONAVİRÜSÜ Gözlemi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2020 - 01:31, Güncelleme: 11.03.2020 - 01:31
 

Ispartalı lise öğrencilerine 14 gün CORONAVİRÜSÜ Gözlemi

Coronavirüs tüm dünyayı etkisi altına alırken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca corona virüsü ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yurt dışı seyahati olanlar '14 gün' uygulamasına dikkat etmeli" açıklamasında bulunmuştu. Isparta’da ise özel bir okulda okuyan 13 lise öğrencisi, yurt dışı ziyareti sonrası Isparta’ya döndü. 14 gün boyunca eğitim-öğretime katılamayacak olan öğrencilerin bu süresi evde geçirmeleri istenildi. Isparta’da özel bir okulun lise öğrencileri, yurt dışı ziyareti sonrası Isparta’ya döndü. Ancak coronavirüs uygulaması ile öğrenciler eğitim-öğretim hayatına başlayamadı. Bakanlığı açıkladığı uygulamaya göre öğrenciler, mümkün olabildiğince evde, dışarıya çıkmaları halinde ise bazı tedbirleri uygulayacak. Öte yandan özel okulda tüm velilere bir mesaj gönderildi: Mesajda ise velilerin 14 gün kuralına uymaları istendi

Coronavirüs tüm dünyayı etkisi altına alırken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca corona virüsü ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yurt dışı seyahati olanlar '14 gün' uygulamasına dikkat etmeli" açıklamasında bulunmuştu. Isparta’da ise özel bir okulda okuyan 13 lise öğrencisi, yurt dışı ziyareti sonrası Isparta’ya döndü. 14 gün boyunca eğitim-öğretime katılamayacak olan öğrencilerin bu süresi evde geçirmeleri istenildi.

Isparta’da özel bir okulun lise öğrencileri, yurt dışı ziyareti sonrası Isparta’ya döndü. Ancak coronavirüs uygulaması ile öğrenciler eğitim-öğretim hayatına başlayamadı. Bakanlığı açıkladığı uygulamaya göre öğrenciler, mümkün olabildiğince evde, dışarıya çıkmaları halinde ise bazı tedbirleri uygulayacak.

Öte yandan özel okulda tüm velilere bir mesaj gönderildi: Mesajda ise velilerin 14 gün kuralına uymaları istendi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.