Öğrenciler Otogara akın etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2020 - 20:00, Güncelleme: 12.03.2020 - 20:00
 

Öğrenciler Otogara akın etti

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın " İlk, orta ve liseler, 16 Mart itibarıyla bir hafta tatil edilecek. Spor müsabakalarının nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanması karar verildi. Üniversiteler 16 Mart'ta 3 hafta tatil edilecek" açıklamalarının ardından Isparta'da okuyan Üniversite Öğrencileri Otogara akın etti. Corono virüs nedeniyle Türkiye'deki üniversitelerde eğitime üç hafta ara verildi. Açıklanan kararın ardından Isparta’da öğrenciler, memleketlerine gitmek için otobüs firmalarına akın etti. Otobüs firmalarının önünde uzun kuyruklar oluştu. Firmalar da öğrencilerin taleplerine karşılamak için ek seferler düzenlemeyi planlıyor

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın " İlk, orta ve liseler, 16 Mart itibarıyla bir hafta tatil edilecek. Spor müsabakalarının nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanması karar verildi. Üniversiteler 16 Mart'ta 3 hafta tatil edilecek" açıklamalarının ardından Isparta'da okuyan Üniversite Öğrencileri Otogara akın etti.

Corono virüs nedeniyle Türkiye'deki üniversitelerde eğitime üç hafta ara verildi. Açıklanan kararın ardından Isparta’da öğrenciler, memleketlerine gitmek için otobüs firmalarına akın etti. Otobüs firmalarının önünde uzun kuyruklar oluştu. Firmalar da öğrencilerin taleplerine karşılamak için ek seferler düzenlemeyi planlıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.