Sağlık çalışanlarına alkış desteği

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2020 - 22:22, Güncelleme: 19.03.2020 - 22:22
 

Sağlık çalışanlarına alkış desteği

Türk halkı koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanlarına destek olmak için balkonlardan alkış kampanyasına katıldı.
Koronavirüsün ülkemizde de tespit edilmesiyle, alınan tedbirlerle büyük bir mücadele başlatıldı. Bu mücadelede en ön safta olanlar ise sağlık çalışanlarımız. Türk halkı da sağlık çalışanlarını unutmadı. BAKAN KOCA DAVET ETTİGün içinde TBMM'de, koronavirüsle mücadeleye ilişkin bilgilendirme konuşması gerçekleştiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vekilleri sağlık çalışanları için alkışa davet etmişti. Koca akşam saatlerinde ise, Twitter üzerinden yaptığı "Alkışlayalım! Ne kadar alkışlasak azdır! Bugün saat 14'te Meclis'teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili sağlık çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00'de milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum." paylaşımla tüm halkı sağlık çalışanlarını alkışa davet etti. SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAM DESTEKBakan Koca'nın çağrısına kulak veren tüm Türkiye Saat 21:00'da balkonlara, pencerelere çıktı. Moral ve destek için balkonlara çıkan vatandaşlar, sağlık çalışanlarına alkış tuttu.
Türk halkı koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanlarına destek olmak için balkonlardan alkış kampanyasına katıldı.

Koronavirüsün ülkemizde de tespit edilmesiyle, alınan tedbirlerle büyük bir mücadele başlatıldı.

Bu mücadelede en ön safta olanlar ise sağlık çalışanlarımız.

Türk halkı da sağlık çalışanlarını unutmadı.

BAKAN KOCA DAVET ETTİ
Gün içinde TBMM'de, koronavirüsle mücadeleye ilişkin bilgilendirme konuşması gerçekleştiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vekilleri sağlık çalışanları için alkışa davet etmişti.

Koca akşam saatlerinde ise, Twitter üzerinden yaptığı "Alkışlayalım! Ne kadar alkışlasak azdır! Bugün saat 14'te Meclis'teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili sağlık çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00'de milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum." paylaşımla tüm halkı sağlık çalışanlarını alkışa davet etti.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAM DESTEK
Bakan Koca'nın çağrısına kulak veren tüm Türkiye Saat 21:00'da balkonlara, pencerelere çıktı.

Moral ve destek için balkonlara çıkan vatandaşlar, sağlık çalışanlarına alkış tuttu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.