Isparta'da 65 yaş üstü ücretsiz seyahat askıya alınacak mı ?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2020 - 19:47, Güncelleme: 20.03.2020 - 19:47
 

Isparta'da 65 yaş üstü ücretsiz seyahat askıya alınacak mı ?

Koronavirüs, özellikle yaşlı nüfus için ciddi risk oluşturuyor. Konya Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üzerindeki vatandaşların halk otobüsleriyle ücretsiz seyahat etme hakkını geçici olarak askıya aldı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "65 yaş üstü hemşehrilerimizin ücretsiz toplu ulaşım kullanımı tedbir amaçlı geçici olarak durdurulmuştur." denildi. ISPARTA'DA DA UYGULANABİLİRKoronavirüse karşı risk oluşturan yaşlı nüfus ise Isparta'da toplu ulaşımdan vazgeçmiyor. Öyle ki, kentte toplu taşımayı ücretsiz kullanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlardan ücret alınmaya başlaması gündeme getirilebilir.

Koronavirüs, özellikle yaşlı nüfus için ciddi risk oluşturuyor. Konya Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üzerindeki vatandaşların halk otobüsleriyle ücretsiz seyahat etme hakkını geçici olarak askıya aldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "65 yaş üstü hemşehrilerimizin ücretsiz toplu ulaşım kullanımı tedbir amaçlı geçici olarak durdurulmuştur." denildi.

ISPARTA'DA DA UYGULANABİLİR
Koronavirüse karşı risk oluşturan yaşlı nüfus ise Isparta'da toplu ulaşımdan vazgeçmiyor. Öyle ki, kentte toplu taşımayı ücretsiz kullanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlardan ücret alınmaya başlaması gündeme getirilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.