Isparta'da Berberler dükkan kapatıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2020 - 14:49, Güncelleme: 21.03.2020 - 14:49
 

Isparta'da Berberler dükkan kapatıyor

Berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetleri bugün saat 18.00 itibariyle geçici süreliğine durdurulacak
Berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetleri bugün saat 18.00 itibariyle geçici süreliğine durdurulacak. İçişleri Bakanlığının genelgesi öncesinede Isparta'da faliyet veren Mow Hair Concept Kuaför firması ortaklarından Nurullah Metlek '' Müşterilerimiz ve Çalışanlarımızın sağlığı bizim için ön planda'' diğerek iş yerlerini geçici bir süreyle kapattı. Metlek '' İşyerimizde her türlü dezenfekte işleri her gün yapılmakta idi fakat, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığınıda düşünmek zorundayız. Bu Corana Virüsü ülkemizi terkedene kadar hayat normale dönene kadar iş yerimizi  kapatmayı uygun buluduk. Bu Olumsuz günlerin bir an evvel düzeleceğine inancımızla birlikte sağlıklı günler dileriz.'' BAKANLIK GENELGE YAYINLADI İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine “Koronavirüs Tedbirleri” kapsamında gönderdiği ek genelgede, berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetleri 21 Mart 2020 tarihinde saat 18.00 itibariyle geçici süreliğine durdurulacağı duyuruldu.İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine Koronavirüs konulu ek bir genelge daha gönderdi. Genelge ile vatandaşların bir arada bulunmaları ve yapılan işlem sırasında birçok kez fiziksel temasın olması nedeniyle berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetleri 21 Mart 2020 tarihinde saat 18.00 itibariyle geçici süreliğine durdurulacak. Bakanlık tarafından söz konusu bu tedbirlere ilişkin gerekli tedbirlerin ivedilikle planlanması ve kolluk birimleri tarafından konun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini istendi.
Berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetleri bugün saat 18.00 itibariyle geçici süreliğine durdurulacak

Berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetleri bugün saat 18.00 itibariyle geçici süreliğine durdurulacak. İçişleri Bakanlığının genelgesi öncesinede Isparta'da faliyet veren Mow Hair Concept Kuaför firması ortaklarından Nurullah Metlek '' Müşterilerimiz ve Çalışanlarımızın sağlığı bizim için ön planda'' diğerek iş yerlerini geçici bir süreyle kapattı.

Metlek '' İşyerimizde her türlü dezenfekte işleri her gün yapılmakta idi fakat, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığınıda düşünmek zorundayız. Bu Corana Virüsü ülkemizi terkedene kadar hayat normale dönene kadar iş yerimizi  kapatmayı uygun buluduk. Bu Olumsuz günlerin bir an evvel düzeleceğine inancımızla birlikte sağlıklı günler dileriz.''

BAKANLIK GENELGE YAYINLADI

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine “Koronavirüs Tedbirleri” kapsamında gönderdiği ek genelgede, berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetleri 21 Mart 2020 tarihinde saat 18.00 itibariyle geçici süreliğine durdurulacağı duyuruldu.
İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine Koronavirüs konulu ek bir genelge daha gönderdi. Genelge ile vatandaşların bir arada bulunmaları ve yapılan işlem sırasında birçok kez fiziksel temasın olması nedeniyle berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetleri 21 Mart 2020 tarihinde saat 18.00 itibariyle geçici süreliğine durdurulacak. Bakanlık tarafından söz konusu bu tedbirlere ilişkin gerekli tedbirlerin ivedilikle planlanması ve kolluk birimleri tarafından konun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.