Şehir Hastanesi Önüne Acil Yardım Çadırı Kuruldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2020 - 18:00, Güncelleme: 22.03.2020 - 18:00
 

Şehir Hastanesi Önüne Acil Yardım Çadırı Kuruldu

Isparta Şehir Hastanesi’nde coronavirüsüne karşı sert ve ciddi önlemler alındı. Hastaneye Sahra Çadırları kuruldu.
Isparta Şehir Hastanesi’nde coronavirüsüne karşı sert ve ciddi önlemler alındı. Hastaneye Sahra Çadırları kuruldu. Çadırların kurulma amacı ise coronavirüs şüphesi ile gelen hastanın ilk müdahalesi burada yapılacak. Hastada virüs belirtisi gösteren belirtiler çıkması halinde buradan direk olarak Covid polikinliğine sevk edilecek. İtalya’da bu tip önlemler alınmadığı için çok sayıda ölüm gerçekleşti. İ talya gibi olmamak için önlemler sert ve üst düzeyde ilerliyor. Burada hastanenin asıl amacı hastalığı birbirine bulaşma ihtimalini azaltmak için triaj uygulaması yapmak. Sahra çadırlarına hasta geldiğinde ilk olarak muayenesi yapılacak. Kendisi, yakını veya yurt dışından bir kişiyle temasta bulunup bulunmadığı araştırılacak. Şüpheli hasta ise buradan alınıp, covid polikinliğine sevk edilecek. ACİL DEĞİLSE HASTANEYE GELMEYİN Öte yandan Pazartesi gününden itibaren hastaneye acil değilse gelmeyin.
Isparta Şehir Hastanesi’nde coronavirüsüne karşı sert ve ciddi önlemler alındı. Hastaneye Sahra Çadırları kuruldu.

Isparta Şehir Hastanesi’nde coronavirüsüne karşı sert ve ciddi önlemler alındı. Hastaneye Sahra Çadırları kuruldu. Çadırların kurulma amacı ise coronavirüs şüphesi ile gelen hastanın ilk müdahalesi burada yapılacak. Hastada virüs belirtisi gösteren belirtiler çıkması halinde buradan direk olarak Covid polikinliğine sevk edilecek. İtalya’da bu tip önlemler alınmadığı için çok sayıda ölüm gerçekleşti. İ

talya gibi olmamak için önlemler sert ve üst düzeyde ilerliyor. Burada hastanenin asıl amacı hastalığı birbirine bulaşma ihtimalini azaltmak için triaj uygulaması yapmak. Sahra çadırlarına hasta geldiğinde ilk olarak muayenesi yapılacak. Kendisi, yakını veya yurt dışından bir kişiyle temasta bulunup bulunmadığı araştırılacak. Şüpheli hasta ise buradan alınıp, covid polikinliğine sevk edilecek.

ACİL DEĞİLSE HASTANEYE GELMEYİN

Öte yandan Pazartesi gününden itibaren hastaneye acil değilse gelmeyin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.