Isparta Belediyesi sağlık merkezleri ve noterlerde dezenfekte çalışması yaptı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2020 - 13:35, Güncelleme: 24.03.2020 - 13:35
 

Isparta Belediyesi sağlık merkezleri ve noterlerde dezenfekte çalışması yaptı

Isparta Belediyesi Korona Virüs riskine karşın, şehirdeki sağlık kuruluşlarında da dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda şehir genelinde ortak kullanım alanlarını dezenfekte ederken, Korona Virüs salgınının bertarafına yönelik fedakarca uğraş veren sağlık merkezlerinde de çalışmalar sürdürüyor. Bu kapsamda mahallelerde yapılan dezenfekte çalışmaları esnasında o mahallede bulunan sağlık ocakları da temizlenirken, yine farklı bir ekipte hastanelerde ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor. Belediye temizlik işleri ekipleri son olarak Isparta Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi. Hastane bahçesi, kapı girişleri ve ortak kullanım alanlarında belediye ekipleri dezenfekte işlemlerini büyük bir titizlik içerisinde yaptı. Isparta Belediyesi ekipleri ayrıca vatandaşların yoğun olarak işlerini gördüğü noterlerde de dezenfekte çalışması yürüttü. Ekipler noterliğin iç ve dış dezenfekte işlemlerini gerçekleştirirken, gün boyu yine rutin olarak otogar, otobüs durakları, toplu taşıma araçları, tuvaletler, çöp bidonları, resmi kurum ve kuruluşları ile her bir alanda Korona Virüs riskine karşı büyük bir özveri ile dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.
Isparta Belediyesi Korona Virüs riskine karşın, şehirdeki sağlık kuruluşlarında da dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda şehir genelinde ortak kullanım alanlarını dezenfekte ederken, Korona Virüs salgınının bertarafına yönelik fedakarca uğraş veren sağlık merkezlerinde de çalışmalar sürdürüyor.

Bu kapsamda mahallelerde yapılan dezenfekte çalışmaları esnasında o mahallede bulunan sağlık ocakları da temizlenirken, yine farklı bir ekipte hastanelerde ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor. Belediye temizlik işleri ekipleri son olarak Isparta Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

Hastane bahçesi, kapı girişleri ve ortak kullanım alanlarında belediye ekipleri dezenfekte işlemlerini büyük bir titizlik içerisinde yaptı.

Isparta Belediyesi ekipleri ayrıca vatandaşların yoğun olarak işlerini gördüğü noterlerde de dezenfekte çalışması yürüttü. Ekipler noterliğin iç ve dış dezenfekte işlemlerini gerçekleştirirken, gün boyu yine rutin olarak otogar, otobüs durakları, toplu taşıma araçları, tuvaletler, çöp bidonları, resmi kurum ve kuruluşları ile her bir alanda Korona Virüs riskine karşı büyük bir özveri ile dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.