ITSO’nun çalışma saatleri değişti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2020 - 15:40, Güncelleme: 24.03.2020 - 15:40
 

ITSO’nun çalışma saatleri değişti

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, Koronavirüs tedbirleri kapsamında mesai saatlerini güncellediklerini belirterek; “Odamız 11.00 - 15.00 saatleri arasında hizmet verecektir” dedi.
Odada ikinci bir karara kadar mesai saatlerinin 11.00 ila 15.00 saatleri arasında olacağını ve odaya gelen üyelerin bu saatler arasında işlem yapabileceğini ifade eden Başkan Tutar; “Bilindiği gibi tüm kurumlar kendi çalışma prensiplerine göre Koronovirüs tedbirleri çerçevesinde önlem almaktadırlar. Bizde bu doğrultuda hem çalışanlarımızın hem üyelerimizin sağlığını düşünerek Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak 24 Mart 2020 Salı gününden itibaren saat 11.00 ila 15.00 arasında üyelerimize hizmet vereceğiz. “ODAYA GELMEYENLER MERSİS ÜZERİNDEN TÜM İŞLEMLERİNİ YAPABİLİRLER” Ama bunun haricinde üyelerimiz MERSİS üzerinden işlemlerini devam ettirebileceklerdir. Online işlemlerimiz de devam ediyor. Sadece üyelerimizin odaya kadar gelip personelimizle karşılıkla yapılması gereken işlemler için bu mesai saatleri geçerlidir” dedi. “HEM ÇALIŞANLARIN HEM ÜYELERİMİZİN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ” Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, Koronavirüs tedbirleri kapsamında hem çalışanların hem üyelerin sağlığını düşünerek böyle bir karar aldıklarını sözlerine ekledi.  
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, Koronavirüs tedbirleri kapsamında mesai saatlerini güncellediklerini belirterek; “Odamız 11.00 - 15.00 saatleri arasında hizmet verecektir” dedi.

Odada ikinci bir karara kadar mesai saatlerinin 11.00 ila 15.00 saatleri arasında olacağını ve odaya gelen üyelerin bu saatler arasında işlem yapabileceğini ifade eden Başkan Tutar; “Bilindiği gibi tüm kurumlar kendi çalışma prensiplerine göre Koronovirüs tedbirleri çerçevesinde önlem almaktadırlar. Bizde bu doğrultuda hem çalışanlarımızın hem üyelerimizin sağlığını düşünerek Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak 24 Mart 2020 Salı gününden itibaren saat 11.00 ila 15.00 arasında üyelerimize hizmet vereceğiz.
“ODAYA GELMEYENLER MERSİS ÜZERİNDEN TÜM İŞLEMLERİNİ YAPABİLİRLER”
Ama bunun haricinde üyelerimiz MERSİS üzerinden işlemlerini devam ettirebileceklerdir. Online işlemlerimiz de devam ediyor. Sadece üyelerimizin odaya kadar gelip personelimizle karşılıkla yapılması gereken işlemler için bu mesai saatleri geçerlidir” dedi.
“HEM ÇALIŞANLARIN HEM ÜYELERİMİZİN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, Koronavirüs tedbirleri kapsamında hem çalışanların hem üyelerin sağlığını düşünerek böyle bir karar aldıklarını sözlerine ekledi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.