Göller Bölgesi Teknokentinden Sağlık Çalışanlarına Siperlik Maske

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2020 - 18:17, Güncelleme: 26.03.2020 - 18:17
 

Göller Bölgesi Teknokentinden Sağlık Çalışanlarına Siperlik Maske

Ülkemizin ve tüm dünyanın koronavirüs salgını ile mücadele ettiği günlerde Süleyman Demirel Üniversitesi Göller Bölgesi Teknokentinde faaliyet gösteren ARG Medikal firması sağlık çalışanları için 3D yazıcıdan siperlik maske üretti. Göller Bölgesi Teknokentinin desteği ile üretime geçen ARG Medikal ilk etapta hazırladığı 100 adet siperlik maskeyi ücretsiz olarak Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi personeline dağıttı.

Ülkemizin ve tüm dünyanın koronavirüs salgını ile mücadele ettiği günlerde Süleyman Demirel Üniversitesi Göller Bölgesi Teknokentinde faaliyet gösteren ARG Medikal firması sağlık çalışanları için 3D yazıcıdan siperlik maske üretti.

Göller Bölgesi Teknokentinin desteği ile üretime geçen ARG Medikal ilk etapta hazırladığı 100 adet siperlik maskeyi ücretsiz olarak Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi personeline dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.