Hastane personeli kendi maskesini üretti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2020 - 16:40, Güncelleme: 30.03.2020 - 16:40
 

Hastane personeli kendi maskesini üretti

Şarkikaraağaç  Devlet Hastanesi personeli kendi imkanlarıyla maske yaptı.
Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı tedbirler alınırken, Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi çalışanları virüsle mücadelede kendi imkanlarıyla maske yaptı. Virüsle mücadelede en çok ihtiyaç olan cerrahi maskeleri hastane personeli elde ettikleri çeşitli materyallerle üretip, kullanmaya başladı. Hastane personeli, her şeyi devletten beklememek gerektiğini, devlete ve millete katkı için kendilerinin de bir şeyler yapmak istediğini belirtti.
Şarkikaraağaç  Devlet Hastanesi personeli kendi imkanlarıyla maske yaptı.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı tedbirler alınırken, Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi çalışanları virüsle mücadelede kendi imkanlarıyla maske yaptı. Virüsle mücadelede en çok ihtiyaç olan cerrahi maskeleri hastane personeli elde ettikleri çeşitli materyallerle üretip, kullanmaya başladı.

Hastane personeli, her şeyi devletten beklememek gerektiğini, devlete ve millete katkı için kendilerinin de bir şeyler yapmak istediğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.